Το Μπουνταράκι στην Παροικιά της Πάρου θα σας ξετρελάνει!

Αν μας ρωτάγατε να σας πούμε μια ταβέρνα που απεικονίζει τη γαστρονομική φιλοσοφία του νησιού της Πάρου, το Μπουνταράκι στο τελείωμα της Παροικιάς είναι μια από αυτές! Μπορείτε να πάτε με το αυτοκίνητο και να παρκάρετε εκεί κοντά, ή περπατώντας για να απολαύσετε την παραλιακή διαδρομή, ειδικά όταν δύει ο ήλιος. Απέχει 800 μέτρα από το λιμάνι της Παροικιάς, μέσω της ακτής Γιάννη Πάριου.

Το μπαλκονάκι του βαμμένο στο λευκό και το μπλε των Κυκλάδων με τις βουκαμβίλιες να το «σκεπάζουν» θα κεντρίσει αμέσως το ενδιαφέρον σας! Μόλις κάτσετε και σας υποδεχτεί το ευγενικό προσωπικό και δείτε το μενού θα επιβεβαιωθείτε πως κάνατε την κατάλληλη επιλογή! Οι επιλογές φαγητού είναι κυριολεκτικά απεριόριστες, μιας και ο σεφ φροντίζει να ικανοποιεί όλες τις γευστικές απαιτήσεις. Ρωτήστε σίγουρα για τα πιάτα ημέρας, τα οποία θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας! Άλλωστε μόνο τυχαία δεν ήταν η διάκριση που έλαβε στη λίστα «Αετοί της γαστρονομίας 2021».

Όταν θα «υποδεχτείτε» τα πρώτα πιάτα, αφελώς θα κάνετε την ερώτηση αν αυτό είναι για ένα άτομο. Όμως στο Μπουνταράκι δεν τσιγκουνεύονται αφού οι μερίδες είναι κυριολεκτικά τεράστιες, πέρα από γευστικές! Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και τα γλυκά, που έρχονται για να «κλείσουν» υπέροχα το γεύμα σας. Κι όλα αυτά συνοδεύονται με υπέροχη θέα, που δεν θα θέλετε να σηκωθείτε από το τραπέζι.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Ταβέρνα Το Μπουνταράκι
  • Περιοχή: Παροικιά, Πάρος
  • Τηλέφωνο: 22840 22297
  • Facebook: Bountaraki
  • Email: bountaraki@yahoo.com

Get it on Google Play Download on the App Store