Chevrolet Aveo ντίζελ 1.3D 95 PS

Μεταξύ των μικρών ντίζελ με χαμηλή τιμή και δίχως τέλη κυκλοφορίας είναι και το μοντέρνο σχεδιαστικά Chevrolet Aveo, το οποίο στην έκδοση 1,3D 95 PS προσφέρει οικονομία στην χρήση, δεν λείπει κάτι από τον εξοπλισμό του και διαθέτει αποδοτικό κινητήρα χαμηλού κυβισμού. Την ελκυστική του εικόνα ενισχύει με την σειρά του και το νεανικό του εσωτερικό όπου υπάρχουν πολλοί αποθηκευτικοί χώροι και τα πλαστικά είναι στιβαρής συναρμογής. Παράλληλα η καμπίνα του Aveo διακρίνεται για τον ευχάριστο διάκοσμο και τους άνετους χώρους που προσφέρει για όλους τους επιβάτες και το -άνω του μέσου όρου- πορτ μπαγκάζ των 290 λτ.

Ο οδηγός του Aveo 1.3 diesel θα εκτιμήσει στο δρόμο την πολύ καλή ποιότητα κύλισης και την προσφερόμενη άνεση μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του, χωρίς να γίνονται θυσίες στην οδική συμπεριφορά, ωστόσο το τιμόνι του μειονεκτεί σε αίσθηση. Ιδανικό είναι το ταίριασμα του κινητήρα, ο οποίος είναι αποδοτικός, ελαστικός, έχει πολιτισμένη λειτουργία και είναι ολιγαρκής σε καύσιμο.

Αρχικός εξοπλισμός: ESP, 6 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, μηχανικός κλιματισμός και ράδιο CD.

Τιμή από: 11.990 ευρώ (με απόσυρση και έκπτωση)

Τεκμήριο: 4.600 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 1.248 κ.εκ., Ισχύς: 95/4.000 ps/σ.α.λ., Ροπή: 210/1.750 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 11,7 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 3,6 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 95 γρ./χλμ.

Get it on Google Play Download on the App Store