10 δημοφιλή Ιαπωνικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Τα ιαπωνικά αυτοκίνητα είναι συνώνυμα της αξιοπιστίας και της υψηλής ικανοποίησης κατόχων, γεγονός που έχει αποδεικνύεται για πολλά συνεχή έτη από σχετικές έρευνες που κάνουν οργανισμοί υψηλού κύρους. Γεγονός που αν μη τι άλλο λαμβάνεται σοβαρά από τους υποψήφιους αγοραστές τόσο των καινούργιων όσο και των μεταχειρισμένων, λόγω των μειωμένων πιθανοτήτων εμφάνισης βλαβών συγκριτικά με άλλα αυτοκίνητα. Επιπλέον τα ιαπωνικά αυτοκίνητα διακρίνονται για την φιλικότητά τους στον οδηγό και την ευκολία στους χειρισμούς που παρέχουν. Σε αυτό λοιπόν το αφιέρωμα εστιάσαμε στα ιαπωνικά αυτοκίνητα τα οποία ήταν δημοφιλή ως καινούργια, ενώ παραμένουν επιτυχημένα εμπορικά και ως μεταχειρισμένα και προέρχονται από διάφορες κατηγορίες.

Daihatsu Terios 1.5

To Daihatsu Terios είναι ένα αξιόπιστο, ικανό εκτός δρόμου, ευέλικτο και πρακτικό αυτοκίνητο, το οποίο παρά τις κόμπακτ διαστάσεις του καλύπτει τις ανάγκες μιας οικογένειας (στη δεύτερη γενιά του). Εξωτερικά παρουσιάζει… Περισσότερα εδώ.

Honda Civic 1.4 5d

Το προγενέστερο 5θυρο Civic προσελκύει το ενδιαφέρον με την ιδιαίτερα μοντέρνα σχεδίασή του τόσο εξωτερικά και στο εσωτερικό, παραμένοντας ιδιαίτερα «φρέσκο» και προχωρημένο από αισθητικής πλευράς. Παράλληλα, στον θάλαμο των… Περισσότερα εδώ.

Mitsubishi Colt 1.3

Η 5θυρη έκδοση του Colt παρουσιάζει συνολικά αξιόλογα χαρακτηριστικά, όπως είναι ο δυνατός κινητήρας, η πολύ καλή πρακτικότητα και οι άνετο χώροι. Κατά την κίνησή του στο δρόμο, το μικρό μοντέλο της Mitsubishi παρουσιάζει καλή σταθερότητα… Περισσότερα εδώ.

Nissan Micra 1.2

Ξεχωριστό σχεδιαστικά με άφθονες καμπύλες επιφάνειες παρουσιάζεται το σύγχρονο και αξιόλογο συνολικά προηγούμενης γενιάς Nissan Micra στην συμφέρουσα έκδοση των 1.2 λίτρων. Στην οδήγηση το μικρό Nissan κερδίζει τις εντυπώσεις με τη… Περισσότερα εδώ.

Nissan Almera 1.5

Μία από τις δημοφιλείς προτάσεις στα μεταχειρισμένα αποτελεί το Nissan Almera, το οποίο χωρίς να εντυπωσιάζει αισθητικά παραμένει αποδεκτό. Το ίδιο ισχύει και για το εσωτερικό του με τις πολλές καμπύλες επιφάνειες και την καλή ποιότητα… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Swift 1.3

Ο σπορτίφ και νεανικός χαρακτήρας του παλαιότερου Swift (με το οποίο μοιάζει πολύ εξωτερικά το νέο μοντέλο) είναι τα πρώτα στοιχεία που προσελκύουν το ενδιαφέρον των αγοραστών που αναζητούν ένα μικρό μεταχειρισμένο ιαπωνικό… Περισσότερα εδώ.

Suzuki Jimny 1.3

Ένα από τα δημοφιλή και «αυθεντικά» εκτός δρόμου αυτοκίνητα είναι το Jimny, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια τώρα έχει ξεχωρίζει για τις αυξημένες εκτός δρόμου ικανότητές του και την αξιοπιστία του, αλλά και τις προσιτές του τιμές. Το μικρό σε… Περισσότερα εδώ.

Toyota Yaris 1.3

Best seller στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι και το προγενέστερο Toyota Yaris, αφού προσφέρει ότι αναζητήσει κανείς από ένα μικρό αυτοκίνητο, όπως ευελιξία, οικονομία, πρακτικότητα και αξιοπιστία. Σχεδιαστικά παραμένει… Περισσότερα εδώ.

Toyota Corolla 1.4

Το όνομα «Corolla» έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας γεγονός που λαμβάνεται σοβαρά υπόψη και στην αγορά του ως μεταχειρισμένο. Το χάτσμπακ μοντέλο με την πιο ελκυστική εικόνα έναντι του ομώνυμου σεντάν διακρίνεται ακόμα όπως και… Περισσότερα εδώ.

Toyota Avensis 1.6

Στα οικογενειακά μεσαία αυτοκίνητα, το Avensis αποτελεί μια σταθερή αξία για πολλά χρόνια, αποτελώντας μια δημοφιλή πρόταση τόσο στην αγορά των καινούργιων όσο και των μεταχειρισμένων. Το προγενέστερο και ανανεωμένο… Περισσότερα εδώ.

Get it on Google Play Download on the App Store