Ξενοδοχείο Ambassador στη Θεσσαλονίκη

Στο ξενοδοχείο AMBASSADOR στη Θεσσαλονίκη, τον πρεσβευτή της ιδανικής φιλοξενίας, είτε μας επισκεφτείτε για διακοπές, διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους, το συναίσθημα που θα αποκομίσετε από την άψογη εξυπηρέτηση μας κατά την διαμονή σας, θα είναι κάτι που θα συζητάτε για καιρό. Εντυπωσιακό ως κτίριο, χτισμένο σε νεοκλασικούς ρυθμούς, βασίζεται στη φιλοσοφία των boutique hotels.

Το ξενοδοχείο AMBASSADOR με μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη της Θεσσαλονίκης και του Θερμαϊκού Κόλπου λόγω της στρατηγικής του θέσης, βρίσκεται πέντε λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (SKG) και από το Regency Casino Thessaloniki,  επτά λεπτά από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο – IKEA – Mediterranean Cosmos και δεκαπέντε λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Το ξενοδοχείο AMBASSADOR διαθέτει 50 ευρύχωρα δωμάτια, Σουίτες & Bungalows, σουίτες με υδρομασάζ, εστιατόριο, μεγάλη πισίνα, room service, αυτόνομο σύστημα θέρμανσης – κλιματισμούς, δορυφορική τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi, χρηματοκιβώτιο, άνετο parking και πολλές ακόμα παροχές.

Επίσης, το ξενοδοχείο AMBASSADOR αναλαμβάνει εταιρικές εκδηλώσεις καθώς και κοινωνικές δεξιώσεις, όπως γάμους και βαπτίσεις στον ειδυλλιακό χώρο της πισίνας με πλούσιες γαστρονομικές απολαύσεις και υποδειγματική εξυπηρέτηση. Επικοινωνία:

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store