Lada Priora Standard 1.600 κ.εκ. με τιμή μόλις 4.300 ευρώ!

Η Lada λανσάρει μια νέα βασική έκδοση του σεντάν Priora (αντικαταστάτης του Samara-Libra), η οποία κοστίζει στην Ρωσία από 389.000 ρούβλια, τα οποία ισοδυναμούν με μόλις 4.340 ευρώ!. Με αυτή την κίνηση, η Lada θέλει να προσελκύσει τους αγοραστές που αναζητούν πιο φθηνά αυτοκίνητα λόγω της κρίσης που μαστίζει την αγορά αυτοκινήτου στην Ρωσία.

Η νέα έκδοση Priora Standard περιλαμβάνει μόνο συγκεκριμένα εξοπλιστικά στοιχεία, όπως αερόσακο οδηγού, ABS, βάσεις ISOFIX για παιδικά καθίσματα, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, trip computer, τιμόνι με υποβοήθηση και φώτα ημέρας.

Το σεντάν Lada των 4.350 χλστ. μήκους πατάει σε 13άρες ατσάλινες ζάντες και εφοδιάζεται με έναν παλαιάς τεχνολογίας κινητήρα βενζίνης 1.6 λτ. ισχύος 87 ίππων και 140 Nm ροπής, που συνδυάζεται με 5τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Το μοτέρ επιταχύνει το βάρους 1.163 κιλών αμάξωμα στα 0-100 χλμ./ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα, η τελική ταχύτητα φτάνει τα 176 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωση είναι 7,3 λτ./100 χλμ.

Το νέο Lada Priora Standard θα ξεκινήσει την παραγωγή του τον ερχόμενο Μάρτιο και, σύμφωνα πάντα με τη Lada, εκτός από τους ιδιώτες, θα στοχεύσει και σε διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες και οργανισμούς που αναζητούν ένα φθηνό και αξιόπιστο αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store