Αστέρι Ford Kuga 1.5 ST-Line του 2017 με 28.300 χλμ.

Η πλειοψηφία όσων ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο θέλουν SUV και να έχουν τα κλειδιά του όσο πιο άμεσα γίνεται. SUV υπάρχουν σίγουρα πάρα πολλά και αξιόλογα στην αγορά, όμως ο πελάτης θα πρέπει να είναι οπλισμένος με Ιώβεια υπομονή, γιατί λόγω των καθυστερήσεων στην παραγωγή οι παραδόσεις αργούν να γίνουν.

Εναλλακτικά, όσοι είναι πολύ βιαστικοί και θέλουν ένα SUV τώρα, θα πρέπει να στραφούν στα μεταχειρισμένα και ειδικά σε αυτά με τα λιγότερα δυνατά χιλιόμετρα. Μια τέτοια ευκαιρία αγοράς είναι το συγκεκριμένο Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line. Παρά το γεγονός ότι έχει ταξινομηθεί το Μάιο του 2017, το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 28.300 χιλιόμετρα. Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες βρίσκεται σε πάρα πολύ κατάσταση εξωτερικά και στο εσωτερικό του.

Το προγενέστερο Kuga στην σπορ έκδοση ST-Line παραμένει ένα πολύ ενδιαφέρον μικρομεσαίο SUV, με δυναμικό στιλ, πλούσιο εξοπλισμό και αυξημένες ανέσεις. Εφοδιάζεται με 7 αερόσακους, σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, αισθητήρες στάθμευσης, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών, προβολείς Bi-Xenon όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, διζωνικό κλιματισμό, πλοήγηση και πολλά ακόμα.

Ο γνωστός και αποδοτικός 1.500άρης κινητήρας βενζίνης των 150 ίππων και 240 Nm ροπής ταιριάζει κατάλληλα στο SUV της Ford, χαρίζοντάς του σβέλτες επιδόσεις. Συγκεκριμένα προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ. και τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα με μεικτή εργοστασιακή κατανάλωση 7,0 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 145 γρ./χλμ. Σε συνδυασμό με το πολύ καλό στήσιμό του στο δρόμο, ο οδηγός του απολαμβάνει κάθε διαδρομή, διανύοντας άνετα και ασφαλή χιλιόμετρα.

Αυτό το Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 PS ST-Line θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 22.990 ευρώ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store