Αυτό το Ford Fiesta Active με 11.045 χλμ. δεν το χάνεις

Στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων υπάρχουν κάποια μοντέλα, που δεν τα αφήνεις με τίποτα, γιατί αποτελούν ευκαιρίες. Γεγονός που ισχύει για το συγκεκριμένο Ford Fiesta Active 1.5 TDCi 120 PS, το οποίο είναι ταξινομημένο το 2020, έχει διανύσει 11.045 χλμ. και ουσιαστικά είναι σαν καινούργιο.

Η Crossover έκδοση του Fiesta με το χαρακτηριστικό χρυσαφί χρώμα που του ταιριάζει πολύ, ξεχωρίζει αμέσως και από το πιο «off road» παρουσιαστικό του. Αυτό συνθέτουν τα μαύρα προστατευτικά τμήματα περιμετρικά του αμαξώματος, οι ασημί επενδύσεις, οι ράγες οροφής, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 18 χλστ. και οι 17άρες ζάντες αλουμινίου.

Διαφορές συναντώνται και στο εσωτερικό του, όπου οι επενδύσεις στο χρώμα του αμαξώματος σε τιμόνι, καθίσματα, φούσκα επιλογέα, χερούλια θυρών και αεραγωγούς χαρίζουν την απαραίτητη νότα διαφορετικότητας. Επιπλέον διαθέτει προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και καλούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (311 λίτρα).

Βασικό κριτήριο αγοράς του συγκεκριμένου αυτοκινήτου αποτελεί και ο αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας 1.5 TDCi. Έχει ισχύ 120 ίππους και 270 Nm ροπής, προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δλ. και μέγιστη ταχύτητα 195 χλμ./ώρα. Το πολύ καλό αυτό μοτέρ σφύζει από ζωντάνια, διαθέτει δύναμη από τις πολύ χαμηλές στροφές και καίει σε πραγματικές συνθήκες 6,5 λτ./100 χλμ. Μαζί με την πολύ καλή και ευχάριστη οδική συμπεριφορά, το Fiesta Active είναι ένα αυτοκίνητο που χαίρεσαι να το οδηγείς.

Θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 18.490 ευρώ, συνοδευόμενο με πλούσιο εξοπλισμό. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει 7 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, adaptive cruise control, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, κάμερα οπισθοπορείας, ηχοσύστημα της B&O Play με οθόνη αφής 6,5 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, προβολείς ομίχλης και πολλά ακόμα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store