Εγγυημένο Ford Puma 1.5 diesel με 19.900 χλμ.

Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο της Ford στην Ελλάδα, το μικρό SUV Puma έχει κλέψει τις καρδιές των αγοραστών με το έντονα νεανικό του στιλ και τα σπορτίφ χαρακτηριστικά του. Παράλληλα είναι πλήρως εξοπλισμένο, πρακτικό και εφοδιασμένο πλέον αποκλειστικά με κινητήρες βενζίνης. Όσοι θέλουν Puma με τον πετρελαιοκινητήρα 1.5 λτ. για απόδοση και οικονομία, τότε θα πρέπει να ψάξουν στα μεταχειρισμένα.

Ένα από τα πολύ ελάχιστα και μάλιστα εγγυημένο, είναι το συγκεκριμένο Ford Puma 1.5 EcoBlue, ταξινομημένο τον Ιούνιο του 2021. Πωλείται από τον Επίσημο Έμπορο της Ford, τη Ford Car Center, στην τιμή των 25.490 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία), ή και με δόσεις. Να σημειωθεί ότι εντάσσεται στο πρόγραμμα Ford Approved και μεταξύ άλλων πληροί τα εξής κριτήρια: Δυνατότητα ανταλλαγής εντός 30 ημερών, καμία προηγούμενη δομική φθορά, πλήρες ιστορικό, πλήρες ιστορικό σέρβις και πιστοποίηση χιλιομέτρων.

Όσον αφορά τον εξοπλισμό, πρόκειται για την έκδοση ST-Line και περιλαμβάνει 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, infotainment με οθόνη αφής 8 ιντσών, navigation, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αυτόματο κλιματισμό, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αυτόματα φώτα, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Όσον αφορά τον αποδοτικό και ραφιναρισμένο πετρελαιοκινητήρα 1.5 EcoBlue, η απόδοσή του φτάνει τους 120 ίππους και τη ροπή των 285 Nm. Το ντίζελ Puma επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ., η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 4,5 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 118 γρ./χλμ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store