Ευκαιρία Ford Focus με όφελος 4.100 ευρώ

Η Ford εκπροσωπείται επάξια στη μικρομεσαία κατηγορία από το Focus, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1998, ενώ εδώ και μερικούς μήνες λανσαρίστηκε η ανανεωμένη τέταρτη γενιά του. Τώρα το «φρεσκαρισμένο» Focus εκκινεί από τις 28.080 ευρώ στην αρχική αλλά πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line, με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV.

Μια πολύ καλή και συμφέρουσα περίπτωση για όποιον θέλει ένα καινούργιο μικρομεσαίο χάτσμπακ σε προσιτή -για τα νέα δεδομένα- τιμή, είναι το συγκεκριμένο Focus 1.0 EcoBoost 125 PS ST-Line (προ ανανέωσης). Έχει ταξινομηθεί τον Ιούλιο του 2022, όμως έχει μηδέν χιλιόμετρα. Πωλείται από την Ford Car Center στην τιμή των 23.990 ευρώ (δείτε την αγγελία) συνοδευόμενο με όλες τις εγγυήσεις, που σημαίνει ότι ο πελάτης έχει όφελος άνω των 4.000 ευρώ συγκριτικά με το facelift. Συν του ότι το παίρνει άμεσα στα χέρια του.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο Focus διαθέτει τα πάντα στον εξοπλισμό του, όπως είναι μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, αυτόματο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων, αυτόματο κλιματισμό, ζάντες αλουμινίου, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος και ένα σωρό ακόμα πράγματα.

Σχετικά με τον κινητήρα, πρόκειται για τον 1.0 EcoBoost των 125 ίππων και 170 Nm ροπής, ο οποίος ταιριάζει μια χαρά στο αμάξωμα του Focus. Προσφέρει επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 10 δλ., μέγιστη ταχύτητα 200 χλμ./ώρα και μέση πραγματική κατανάλωση 7 λτ./100 χλμ. Σε συνδυασμό με το σφιχτό σετάρισμα των αναρτήσεων και το δεμένο πλαίσιο, το μικρομεσαίο Ford είναι πολύ ευχάριστο στην οδήγηση και με πολύ σίγουρο πάτημα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store