Ευκαιρία Mitsubishi Space Star με 22.737 χιλιόμετρα

Το Mitsubishi Space Star αποτελούσε μέχρι πριν από λίγους μήνες το φθηνότερο καινούριο αυτοκίνητο στην Ελλάδα, όμως εδώ και λίγο καιρό έχει σταματήσει να πωλείται. Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για το συγκεκριμένο μοντέλο θα πρέπει πλέον να ψάξει στα μεταχειρισμένα, όπου υπάρχουν αρκετές αγγελίες. Ωστόσο, τα πιο καινούργια είναι ελάχιστα, μεταξύ των οποίων είναι το συγκεκριμένο Space Star του 2020 με τα 22.737 χιλιόμετρα.

Ιδανικός αστός

Αποτελεί μια καλή ευκαιρία για όσους θέλουν ένα πολύ οικονομικό αυτοκίνητο πόλης που έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα, ενώ πρόκειται για το τελευταίο facelift που λανσαρίστηκε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2020. Το νεότερο Mitsubishi Space Star ξεχωρίζει αμέσως από το πλήρως ανασχεδιασμένο εμπρός τμήμα με τη χαρακτηριστική μάσκα «Dynamic Shield», τα αλλαγμένα φώτα και προφυλακτήρες. Στα πλεονεκτήματά του ανήκουν και οι μαζεμένες του διαστάσεις, αφού με μήκος στα 3.845 χιλιοστά είναι λίγο μεγαλύτερο από τα μίνι αλλά μικρότερο από τα περισσότερα supermini. Χαρακτηριστικό που ευνοεί ιδιαίτερα την ευελιξία στην πόλη, όπου άλλωστε θα περάσει το μεγαλύτερο μέρος της «ζωής» του.

Το ανανεωμένο Space Star είχε δεχτεί βελτιώσεις και στο εσωτερικό του, τόσο σε ποιότητα όσο και σε τεχνολογία. Τα σκληρά πλαστικά διαθέτουν πολύ καλή συναρμογή, ενώ σημαντικότερη προσθήκη αφορούσε το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 7 ιντσών. Σε επίπεδο χώρων τέσσερις επιβάτες κανονικού αναστήματος θα βολευτούν, ωστόσο το πορτ μπαγκάζ των 235 λίτρων είναι μικρό.

Πάρα πολύ χαμηλή κατανάλωση

Σημαντικό πλεονέκτημα του Mitsubishi Space Star είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση του 1.000άρη κινητήρα των 71 ίππων, αφού σε μεικτές συνθήκες καίει μόλις 5,5 λτ./100 χλμ. Οι επιδόσεις που προσφέρει σίγουρα δεν ενθουσιάζουν (0-100 χλμ./ώρα σε 15,7 δλ.), παρόλα αυτά για τις ανάγκες μετακινήσεων στην πόλη επαρκεί. Άλλωστε είναι ένα αυτοκίνητο που εστιάζει στην οικονομία καυσίμου και στο να κάνει τη ζωή του οδηγού πιο εύκολη στις καθημερινές αστικές διαδρομές ρουτίνας, όπου τα καταφέρνει περίφημα και είναι εξαιρετικά «μανιτζέβελο».

Η τιμή του αυτού Mitsubishi Space Star 1.0 71 hp Inform Plus είναι στις 12.900 ευρώ, με φουλ εξοπλισμό: 6 αερόσακους, αυτόνομη πέδηση, σύστημα πολυμέσων, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων, ηλεκτρικούς καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα μπροστά, air condition και ζάντες αλουμινίου.

Get it on Google Play Download on the App Store