Ford Focus 1.5 Diesel με 8.250 χλμ. το πήρες και έφυγες

Στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα μπορεί να βρει κανείς πολύ καλά μοντέλα και με λίγα χιλιόμετρα, αρκεί να κάνει μια σωστή έρευνα αγοράς. Μια τέτοια περίπτωση είναι το συγκεκριμένο Ford Focus 1.5 Diesel του 2018, με μόλις 8.250 χιλιόμετρα στο οδόμετρό του και σε εξαιρετική κατάσταση μηχανικά, στο αμάξωμα και στο εσωτερικό του.

Ουσιαστικά δεν διαφέρει πολύ από ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο, όμως το κέρδος για τον πελάτη είναι αρκετό, καθώς πωλείται στην τιμή των 19.500 ευρώ, από τον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center. Παράλληλα συνοδεύεται από πλήρη στάνταρ εξοπλισμό (έκδοση Business), συνοδευόμενο με 6 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικούς καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, σύστημα infotainment με οθόνη αφής, air condition, cruise control, hill assist και διάφορα ακόμα.

Σημείο αναφοράς αποτελεί και ο 1.5 λτ. κινητήρας πετρελαίου, καθώς συνδυάζει χαμηλή κατανάλωση και αποδοτική λειτουργία. Συγκεκριμένα αποδίδει 120 ίππους και πλούσια ροπή 300 Nm από τις 1.750 σ.α.λ., προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,3 δλ., τελική ταχύτητα 194 χλμ./ώρα και μεικτή πραγματική κατανάλωση κοντά στα 5,5 λτ./100 χλμ.

Πέρα από τον αξιόλογο κινητήρα του, το τελευταίας γενιάς Focus ταιριάζει ιδανικά την πολύ καλή οδική συμπεριφορά με την ευχάριστη οδηγική αίσθηση. Διαθέτει εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ευθυβολία στον αυτοκινητόδρομο, μαζί με στιβαρό πάτημα στις στροφές, γεγονός που αποδίδεται στο συμπαγές πλαίσιο, την πολύ καλή ρύθμιση των αναρτήσεων και το επικοινωνιακό τιμόνι.

Μαζί με όλα τα παραπάνω προσθέστε την προσεγμένη ποιότητα κατασκευής στο εσωτερικό του με τα μαλακά υλικά στο ταμπλό, τους άνετους χώρους για τέσσερις επιβάτες και το ικανοποιητικής χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ των 375 λίτρων.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store