Ford Puma με 15.300 χλμ. είναι μια καλή ευκαιρία

Το πιο δημοφιλές σύγχρονο αυτοκίνητο της Ford, το Puma δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση των πωλήσεων, αφού πρόκειται για ένα μικρό SUV με πολλά χαρίσματα. Μερικά από αυτά είναι ο πολύ ελκυστικός του σχεδιασμός, η ευχάριστη οδική συμπεριφορά, η πληρότητα στον εξοπλισμό, οι αρκετοί χώροι και η προσεγμένη του ποιότητα.

Ένα καινούργιο Puma με τον κινητήρα 1.0 EcoBoost 125 PS mHEV στην έκδοση ST-Line, στοιχίζει από 26.313 ευρώ. Αν πάλι κάποιοι θέλουν ένα τέτοιο Puma άμεσα και με πολύ λίγη χρήση στην τιμή των 22.990 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία), τότε το συγκεκριμένο αποτελεί μια αρκετά καλή ευκαιρία. Είναι ταξινομημένο τον Αύγουστο του 2020 και έκτοτε έχει διανύει 15.300 χιλιόμετρα. Άλλωστε και από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι είναι σαν καινούργιο, συν του ότι συνοδεύεται με εγγυήσεις και πληροί όλα τα κριτήρια του προγράμματος Ford Approved.

Στον πλήρη εξοπλισμό του ανήκουν 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, σύστημα διατήρησης λωρίδας, οθόνη αφής 8 ιντσών, ψηφιακός πίνακας οργάνων, αυτόματος κλιματισμός, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες, όλα τα ηλεκτρικά καλούδια,, αυτόματα φώτα, προβολείς ομίχλης, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Ο κινητήρας του είναι ο γνωστός εδώ και χρόνια πλέον 3κύλινδρος 1.000άρης turbo των 125 και 170 Nm ροπής, συνδυασμένος με το με το mild hybrid 48V σύστημα. Το μηχανικό αυτό σύνολο εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του, το τράβηγμα από τις πολύ χαμηλές στροφές και την ευκολία του στο να ανεβάζει ρυθμούς. Επίσης εξασφαλίζει γρήγορες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,8 δλ.), με ρεαλιστική κατανάλωση στα 6,7 λτ./100 χλμ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store