Hyundai Accent του 2006 έχει μόνο 9.678 χλμ.!

Το Hyundai Accent αποτέλεσε ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα στην Ελλάδα, ειδικά στις δύο πρώτες γενιές του, αφού πωλήθηκαν αρκετά, ενώ πολλά συνεχίζουν να κυκλοφορούν στους δρόμους. Ένα μοντέλο που κόστιζε λίγα χρήματα και διέθετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό (για τα δεδομένα της εποχής και τιμής). Παράλληλα ξεχώρισε και για την αξιοπιστία του, όπως άλλωστε παραδοσιακά συνεχίζουν τα νέα και ιδιαίτερα εξελιγμένα μοντέλα της μάρκας.

Το συγκεκριμένο Accent που είδαμε από αγγελία, μας τράβηξε το ενδιαφέρον για ένα βασικό λόγο. Είναι μοντέλο του 2006, αλλά έκτοτε το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 9.678 χλμ. Γεγονός που το καθιστά το Accent με τα λιγότερα χιλιόμετρα που μπορεί να βρει κανείς σε αγγελία μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ευρώπη!

Άλλωστε και από τις φωτογραφίες διακρίνεται ότι είναι ουσιαστικά αμεταχείριστο και διατηρημένο σε πολύ καλή κατάσταση, εξωτερικά και στο εσωτερικό του.  Το συντηρητικής σχεδίασης Accent διαθέτει καλή ποιότητα κατασκευής με σκληρά πλαστικά, οι χώροι είναι ικανοποιητικοί, όπως και το πορτ μπαγκάζ των 320 λτ.

Το δεύτερης γενιάς Accent ήταν διαθέσιμο μόνο με τον κινητήρα των 1.3 λίτρων απόδοσης 84 ίππων και 117 Nm ροπής, ο οποίος επαρκούσε για να κινήσει χωρίς πρόβλημα το ελαφρύ αμάξωμα των 1.010 κιλών. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνονταν σε 12,5 δλ. και η μέγιστη ταχύτητα έφτανε τα 173 χλμ./ώρα.

Όσο για το συγκεκριμένο Accent και σύμφωνα με την αγγελία, ο κάτοχός του ζητάει το ποσό των 6.500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store