Καινούργιο και ετοιμοπαράδοτο Ford Fiesta ST Line

Όλοι όσοι παραγγέλνουν ένα καινούργιο αυτοκίνητο, θέλουν αναμενόμενα να το πάρουν στα χέρια τους όσο πιο σύντομα γίνεται. Ωστόσο λόγω των διαφόρων προβλημάτων στις παραγωγές, η αναμονή μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τον ένα χρόνο. Οπότε όταν βρίσκεται ένα ετοιμοπαράδοτο, δεν θα πρέπει να χάνεται χρόνος, γιατί «φεύγει» στο άψε – σβήσε.

Μια τέτοια περίπτωση είναι το εικονιζόμενο Ford Fiesta 1.0 EcoBoost mHEV ST Line, που έχει ταξινομηθεί τον περασμένο Ιούλιο. Πρόκειται για το ανανεωμένο μοντέλο με τις σχεδιαστικές και τεχνολογικές αναβαθμίσεις. Ο εξοπλισμός του είναι υπερπλήρης και διαθέτει 6 αερόσακους, συστήματα αυτόνομης πέδησης και διατήρησης λωρίδας, αυτόματη εναλλαγή μεγάλης σκάλας προβολέων, αναγνώριση οδικών πινακίδων, οθόνη αφής 8 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, προφίλ οδήγησης, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, ζάντες αλουμινίου κ.λπ.

Τροφοδοτείται με το γνωστό 3κύλινδρο turbo 1.000άρι μηχανικό σύνολο των 125 ίππων και 170 Nm ροπής (έως 210 Nm με e-assist). Ενσωματώνει και το 48V mild hybrid σύστημα, το οποίο βελτιώνει την απόκριση στο γκάζι και συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης (5,0 λτ./100 χλμ.) και των εκπομπών CO2 (114 γρ./χλμ.). Ταυτόχρονα εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις, με 0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ. και 200 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας.

Αυτό το Fiesta πωλείται στην τιμή των 22.990 ευρώ, από τη Ford Car Center (δείτε εδώ την αγγελία). Εντάσσεται στο πρόγραμμα Ford Approved και παρέχει δυνατότητα αλλαγής εντός 30 ημερών ή 1.000 χλμ., είναι πλήρως ελεγμένο και πιστοποιημένο, ενώ καλύπτεται πλήρως με εγγυήσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store