Καινούργιο και ετοιμοπαράδοτο Ford Focus Vignale

Αυτοκίνητα καινούργια και ετοιμοπαράδοτα είναι ελάχιστα αυτά που προσφέρονται τώρα και σίγουρα χρειάζεται αρκετό ψάξιμο. Ωστόσο υπάρχουν, όπως αυτό το πάρα πολύ πλούσια εξοπλισμένο Ford Focus Vignale. Είναι ταξινομημένο τον Αύγουστο του 2021, όμως δεν έχει καθόλου χιλιόμετρα και είναι έτοιμο για να το πάρει κανείς άμεσα.

Εφοδιάζεται με τον γνωστό κινητήρα 1.0 λτ. EcoBoost με τους 125 ίππους και συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο των 8 ταχυτήτων. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Ford, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,1 δλ. και τελική ταχύτητα φτάνει τα 195 χλμ./ώρα, με μεικτή κατανάλωση 5,8 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 138 γρ./χλμ.

Στον εξοπλισμό του ανήκουν τα πάντα και η πολυτέλεια είναι διάχυτη στο εσωτερικό του. Σε αυτό συμβάλλουν και οι δερμάτινες επενδύσεις που καλύπτουν τα καθίσματα, τις πόρτες, έως και το ταμπλό. Μεταξύ άλλων διαθέτει 6 αερόσακους, αυτόνομο φρενάρισμα, διατήρηση λωρίδας, οθόνη 8 ιντσών, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, adaptive cruise control, πλοήγηση, θερμαινόμενα καθίσματα, κάμερα οπισθοπορείας, αυτόματο κλιματισμό, head-up display, ζάντες αλουμινίου και πάρα πολλά ακόμη.

Αυτό το καινούργιο και πλούσιο Focus θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 26.990 ευρώ (δείτε εδώ την αγγελία).

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store