Πλουσιότατο Ford Focus Active αξίζει τα λεφτά του

Το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της Ford, το Focus είναι περισσότερο γνωστό στις εκδόσεις με το χάτσμπακ αμάξωμα, ωστόσο διατίθεται και σε «υπερυψωμένο» Crossover, το Active. Όπως είναι το εικονιζόμενο και ελάχιστα μεταχειρισμένο, με πρώτη ταξινόμηση τον Δεκέμβριο του 2020 και με κάτι λιγότερο από 35.000 χλμ. στο οδόμετρό του.

Εξωτερικά το Focus Active ξεχωρίζει αμέσως για το πιο εκτός δρόμου παρουσιαστικό του, χάρη στα προστατευτικά πλαστικά μέρη στους προφυλακτήρες, μαρσπιέ και θόλους των τροχών, τις ράγες οροφής και την ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος, κατά 30 χιλιοστά. Επιπλέον φέρει διαφορετική ρύθμιση σε ελατήρια, αμορτισέρ και αντιστρεπτικές δοκούς. Στον εξοπλισμό του ανήκουν -εκτός άλλων- τα προγράμματα οδήγησης Normal, Sport, Eco και Slippery. Στάνταρ είναι ακόμα 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας, φώτα LED, αυτόματος κλιματισμός, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών, οθόνη αφής 8 ιντσών, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός – πίσω, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ.

Το συγκεκριμένο Focus Active κινείται από το πολιτισμένο σε λειτουργία, αποδοτικό και ολιγαρκές σε καύσιμο ντίζελ 1.5 λτ. EcoBlue. Αποδίδει 120 ίππους και 300 Nm ροπής από τις 1.750 σ.α.λ., επιταχύνει το αμάξωμα των 4,4 μ. μήκους στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,2 δλ. και φτάνει τα 192 χλμ./ώρα τελικής ταχύτητας. Σύμφωνα με τη Ford η μεικτή κατανάλωση είναι 3,5 λτ./100 χλμ., με εκπομπές CO2 93 γρ./χλμ.

Αυτό το Focus Active 1.5 EcoBlue πωλείται από τον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center, στην τιμή των 23.990 ευρώ ευρώ. Είναι πρώτο χέρι, ελληνικής αντιπροσωπείας και μπορεί να γίνει ανταλλαγή με άλλο αυτοκίνητο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store