Σαν καινούργιο 5θυρο μικρομεσαίο με 16.490 ευρώ

Στην αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων μπορεί να επιλέξει κανείς μεταξύ πάρα πολλών μοντέλων και να βρει εκείνο που θέλει και στα λεφτά που δύναται να ξοδέψει. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν και εκείνα που είναι σημαντικές ευκαιρίες, όπως το εικονιζόμενο Ford Focus.

Πρόκειται για το προγενέστερης γενιάς, με πρώτη ταξινόμηση τον Σεπτέμβριο του 2017, αλλά διατηρημένο σαν καινούργιο. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει διανύσει μόλις 17.262 χιλιόμετρα και τώρα μπορεί να γίνει άμεσα δικό σας, με το ποσό των 16.490 ευρώ. Να σημειωθεί ακόμα ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, συνοδεύεται με όλα τα έγγραφα και με εγγύηση.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι τα εξής: 6 αερόσακοι, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες, αυτόματος κλιματισμός, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, πλοήγηση, δερμάτινο τιμόνι, κ.λπ.

Την κίνησή του αναλαμβάνει ο γνωστός 1.0 λτ. EcoBoost, απόδοσης 125 ίππων στις 6.000 σ.α.λ. και με 170 Nm ροπής στις 1.400-4.500 σ.α.λ. Το 3κύλινδρο turbo μηχανικό αυτό σύνολο διαθέτει πολιτισμένη λειτουργία, είναι «σπιρτόζικο» και συνδυάζεται κατάλληλα με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Προσφέρει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,0 δλ., μέγιστη ταχύτητα 193 χλμ./ώρα, εργοστασιακή μεικτή κατανάλωση 4,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 108 γρ./χλμ. (NEDC). Παράλληλα, το Focus διακρίνεται για την εξαιρετικά ισορροπημένη οδική του συμπεριφορά και την ευχάριστη οδηγική αίσθηση.

Όπως εξωτερικά, έτσι και το εσωτερικό του συγκεκριμένου Focus βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Πέρα από τον φουλ στάνταρ εξοπλισμό, ξεχωρίζει για την προσεγμένη ποιότητα, την οποία ενισχύει το παχύ αφρώδες πλαστικό, σε όλο σχεδόν το ταμπλό. Οι χώροι του είναι πολύ καλοί για 4 ενήλικες, ενώ το πορτ μπαγκάζ παρέχει 363 λίτρα.

Αυτό το Ford Focus 1.0 EcoBoost 125 PS Business θα το βρείτε στον Επίσημο Έμπορο της Ford, την Ford Car Center (δείτε εδώ την αγγελία).

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store