Το ακριβότερο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στην Ελλάδα

Στη χώρα μας υπάρχουν πολλές δεκάδες χιλιάδες μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, καλύπτοντας τους πάντες. Από σχεδόν τσάμπα μοντέλα, έως πανάκριβα, τα οποία ακόμα και από δεύτερο χέρι είναι για τους περισσότερους ένα άπιαστο όνειρο.

Όπως ισχύει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, που αποτελεί το πιο ακριβό μεταχειρισμένο στην Ελλάδα. Πρόκειται για την εκτυφλωτική Lamborghini Aventador S Roadster του 2019. Το ψηφιακό της οδόμετρο έχει γράψει 5.964 χιλιόμετρα και ουσιαστικά το ιταλικό υπεραυτοκίνητο είναι σαν καινούργιο.

Κάτω από το έντονα μυώδες και ανάγλυφό της αμάξωμα, φιλοξενείται το V12 6.5 λτ. ατμοσφαιρικό μηχανικό σύνολο, ισχύος  740 ίππων στις 8.400 σ.α.λ. και 690 Nm ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Το πανίσχυρο μοτέρ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 ταχυτήτων και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη τετρακίνηση Haldex 4ης γενιάς. Η κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και αλουμίνιο Aventador των 1.625 κιλών επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,0 δλ. και φτάνει τα 350 χλμ./ώρα μέγιστης ταχύτητας. Πληροφοριακά, η Lamborghini αναφέρει μεικτή κατανάλωση 19,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 460 γρ./χλμ.

Όσοι λοιπόν έχουν τραπεζικές καταθέσεις πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και θέλουν ένα τέτοιο ονειρεμένο αυτοκίνητο, δίχως να περιμένουν μήνες για να το παραλάβουν, τότε δεν έχουν παρά να διαθέσουν το ποσό των 530.000 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην αγγελία.

Get it on Google Play Download on the App Store