Kia Picanto 1.0 3d Easy

Το Picanto συνδυάζει το στιλ με την οικονομία, αφού είναι ένα μοντέρνο και νεανικό μίνι αυτοκίνητο με… πικάντικη εμφάνιση, χαμηλή τιμή, απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας στην έκδοση με τον κινητήρα του 1.0 λίτρου (99 γρ./χλμ. CO2.) και περιορισμένες «ορέξεις» σε βενζίνη. Εξωτερικά διακρίνεται για τη δυναμική του σχεδίαση εμπρός, τα έντονα νεύρα στα πλαϊνά και την πιο σπορτίφ εμφάνιση στην 3θυρη έκδοση. Σύγχρονα χαρακτηριστικά παρουσιάζει και το εσωτερικό του με την καλή ποιότητα, τους αρκετά καλούς χώρους για τις μετακινήσεις τεσσάρων επιβατών και το ικανοποιητικής χωρητικότητας πορτ μπαγκάζ των 200 λίτρων.

Ο 1.000άρης κινητήρας του Picanto εκτός από το ότι είναι οικονομικός, διαθέτει πολιτισμένη λειτουργία χωρίς κραδασμούς (3κύλινδρος), ανεβάζει με ευκολία στροφές και χαρίζει στο αυτοκίνητο αρκετά ικανοποιητικές επιδόσεις. Παράλληλα το μίνι Kia διαθέτει ασφαλή οδική συμπεριφορά και πολύ καλή ευελιξία και ευκολία στους χειρισμούς, είναι άνετο αλλά το τιμόνι του έχει μέτρια επαναφορά κατά την κίνηση σε ευθεία.

Εξοπλισμός: 6 a/b, ηλ. παράθυρα εμπρός, τιμόνι υποβοηθούμενο και ρυθμιζόμενο, κεντρικό κλείδωμα θυρών, ηλ. καθρέπτες, a/c, και ράδιο CD.

Τιμή: 9.390 ευρώ (με την έκπτωση των 800 ευρώ)

Τέλη κυκλοφορίας: 0 ευρώ

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Κυβισμός: 998 κ.εκ., Ισχύς: 69/6.200 ps/σ.α.λ., Ροπή: 95/3.500 Nm/σ.α.λ., 0-100 χλμ./ώρα: 14,4 δλ., Μεικτή κατανάλωση: 4,2 λτ./100 χλμ., Εκπομπές CO2: 99 γρ./χλμ. 

Get it on Google Play Download on the App Store