Ανανεώθηκε η Porsche Taycan!

H Porsche ανανέωσε την Taycan προσθέτοντας της επιπλέον τεχνολογία, μεγαλύτερη αποδοτικότητα από τις μονάδες κίνησης, αλλά και περισσότερες χρωματικές επιλογές.

Όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία αρχικά η ανανεωμένη Taycan προσφέρει καλύτερη θερμική διαχείριση και ταχύτερους χρόνους φόρτισης για τον ηλεκτρικό κινητήρα. Αυτό επιτυγχάνεται με το σύστημα Turbo Charging Planner που θερμαίνει την μπαταρία για να μειώσει τη διάρκεια φόρτισης, χωρίς η Porsche να διευκρινίζει τους ακριβείς χρόνους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η γερμανική μάρκα, οι επίσημες τιμές κατανάλωσης ενέργειας βάσει WLTP παραμένουν αμετάβλητες, ωστόσο οι μηχανικοί έχουν προβεί σε μια σειρά αλλαγών για να βελτιώσουν την απόδοση. Έτσι στην ανανεωμένη Taycan, και ειδικότερα στις τετρακίνητες εκδοχές της, στο πρόγραμμα οδήγησης Normal και Range, όταν η Taycan οδηγείται με κανονικό ρυθμό ή είναι σταματημένη, ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας είναι αποσυνδεδεμένος και απενεργοποιημένος, κάτι που μειώνει τις απώλειες ενέργειας. Μια ακόμα δυνατότητα που προσφέρει η Taycan, μέσω του συστήματος Remote Park Assist, που δίνει τη δυνατότητα στην ηλεκτρική Porsche να παρκάρει ή να ξεπαρκάρει μόνη της, χωρίς οδηγό πίσω από τιμόνι. Η λειτουργία ενεργοποιείται μέσα από την Taycan κι έπειτα ο οδηγός πρέπει να βγει και να αφήσει το σύστημα να πάρει τον έλεγχο ή να το λειτουργήσουν μέσα από το smartphone, με το Remote Park Assist να μπορεί να λειτουργήσει τόσο σε παράλληλους όσο και σε κάθετους χώρους στάθμευσης και γκαράζ!

Επιπλέον, η έκτη γενιά του συστήματος Porsche Communication Management (PCM) είναι συμβατή πλέον και με Android Auto υποστηρίζοντας πλήρως smartphones με λειτουργικό σύστημα Google Android. Πλέον το Voice Pilot αντιλαμβάνεται καλύτερα τις οδηγίες στην καθομιλουμένη, με το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης να υπολογίζει γρηγορότερα τις διαδρομές. H ανανεωμένη Taycan και Taycan Cross Turismo θα μπει στην παραγωγή το Σεπτέμβριο, με το εμπορικό λανσάρισμα να ακολουθήσει!

Get it on Google Play Download on the App Store