Πως παράγεται το νέο Honda Civic στην Αγγλία (+video)

Το νέο, 10ης γενιάς Honda Civic το οποίο ξεκίνησε το λανσάρισμα του την άνοιξη του 2017, έχει ξεπεράσει την παραγωγή των 190.000 οχημάτων στο εργοστάσιο της  μάρκας στο Σουίντον, Αγγλία. Πάνω από το 90% των νέων Civic έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 70 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των Η.Π.Α. και της Ιαπωνίας.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.5 VTEC Turbo 182 PS CVT

Στο εν λόγω εργοστάσιο παράγονται έως 790 αυτοκίνητα κάθε μέρα, που σημαίνει ότι κάθε 69 δευτερόλεπτα βγαίνει ένα νέο Civic από τη γραμμή παραγωγής. Πληροφοριακά, το εργοστάσιο της Honda στο Σουίντον άνοιξε στις 10 Οκτωβρίου 1992 και τώρα εκεί παράγονται το Civic hatchback και το νέο Civic Type R. Στην μεγάλη αυτή μονάδα κατασκευάζεται ολόκληρο το αυτοκίνητο, από τη χύτευση, τη συναρμολόγηση του κινητήρα και του αμαξώματος, μέχρι την συγκόλληση και τη βαφή.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε πως γίνεται η παραγωγή του νέου Honda Civic, από τις άμορφες μάζες των τμημάτων του πλαισίου που συγκολλούνται, μέχρι τον τελικό έλεγχο που γίνεται και φεύγει το αυτοκίνητο για τον τελικό του προορισμό.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Honda Civic 1.0 VTEC Turbo 129 PS

Get it on Google Play Download on the App Store