Motocross… με CROSS-E Scrambler Ducati (+video)

Συνεχίζοντας με την υπόλοιπη γκάμα της Ducati, όσον αφορά τα e scooter, συναντάμε ένα πιο «χορταστικό» ηλεκτρικό πατίνι με το όνομα CROSS-E Scrambler. Τα «παχιά» χωρίς σαμπρέλα (tubeless) ελαστικά των 6.5 ιντσών, μαρτυρούν την πρόθεση για κίνηση σε χωματόδρομους ή πολύ ανώμαλους δρόμους, κάτι που λίγα πατίνια είναι κατασκευασμένα να κάνουν.

Είτε ακολουθήσεις διαδρομές σε μονοπάτια στη φύση, είτε απλά «κρουζάρεις» στην πόλη ο brushless κινητήρας με ισχύ 500W εγγυάται εξαιρετικό τράβηγμα τόσο στην εκκίνηση όσο και σε ανηφορικά τμήματα, χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Με αυτονομία που αγγίζει τα 35 χλμ., τελική ταχύτητα 25 χλμ./ώρα, ετοιμάσου να κάνεις τις αποδράσεις σου από την πόλη ακόμα πιο συναρπαστικές. Η μπαταρία των 375Wh μπορεί να φτάσει την απόσταση λειτουργίας έως και τα 40 χλμ., εάν διατηρηθεί μια μέση ταχύτητα των 15 χλμ./ώρα. Επιπλέον υπάρχει και το Eco Mode που μειώνει περαιτέρω την ταχύτητά στα 6χλμ./ώρα, αυξάνοντας ταυτόχρονα την ζωή της μπαταρίας ώστε να χρησιμοποιηθεί εκεί που ο δρόμος το απαιτεί. Οδηγώντας, αισθάνεσαι ασφάλεια χάρη στον ανθεκτικό σκελετό από κράμα χάλυβα, τα tubeless ελαστικά τεχνολογία anti-puncture και το σύστημα πέδησης που απαρτίζεται από δισκόφρενα εμπρός και πίσω.

Το Ducati Scrambler Cross-E είναι μια εξαιρετική επιλογή για off-road περιπέτειες πέραν του αστικού περιβάλλοντος. Ακόμα και όταν δύσει ο ήλιος, τα μπροστινά διπλά LED φώτα του, θα φωτίσουν επαρκώς τον δρόμο σου αλλά και θα σε κάνουν ορατό στους άλλους οδηγούς ή τους περιπατητές στη φύση. Η διαχείριση όλων των λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων των 3 προγραμμάτων οδήγησης, πραγματοποιείται μέσω της μεγάλης οθόνης LCD 3,5 ιντσών.

Το Scrambler Cross-E διατίθεται σε 2 χρώματα, μαύρο και κίτρινο, αντέχει αναβάτες έως και 120 κιλά, φορτίζει από άδειο σε 6-7 ώρες και κοστίζει 899 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store