Νέα ηλεκτρικά ποδήλατα από τη Nilox

Η εταιρία Nilox, θέλοντας να διευρύνει τη γκάμα των ηλεκτρικών της ποδηλάτων που διαθέτει στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει επτά νέα μοντέλα, κατάλληλα για κάθε είδους μετακίνηση. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν κινητήρα ισχύος 250W και σύστημα υποβοηθούμενου πεντάλ, ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές του προγράμματος επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά. Τα νέα e-bikes προσφέρουν εύκολη και γρήγορη μετακίνηση σε οποιοδήποτε έδαφος, είναι φιλικά προς το περιβάλλον, γυμνάζουν το σώμα, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα. Η Nilox ιδρύθηκε το 2005 από τον όμιλο Esprinet, έναν από τους κορυφαίους διανομείς ηλεκτρονικών ειδών στην Ιταλία και την Ισπανία απασχολώντας περισσότερους από 1.000 υπαλλήλους.

Nilox Doc E-bike J1 Plus

Το Nilox J1 Plus συνδυάζει, το δυναμισμό ενός e-bike, με το στυλ ενός απλού, παραδοσιακού ποδηλάτου. Με 3 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης κινείστε άνετα για διαδρομές έως 40 χλμ., ενώ χάρη στο μπροστινό καλάθι και την πίσω σχάρα μεταφέρετε παντού τα προσωπικά σας αντικείμενα ή τα ψώνια. Είναι εξοπλισμένο με τροχούς 20 ιντσών, φώτα LED και εργονομική σέλα. Για την εύκολη αποθήκευση, το J1 Plus, αναδιπλώνεται και μεταφέρεται εύκολα ακόμα και με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Nilox Doc E-bike J5 Plus

Το ποδήλατο πόλης της Nilox, J5 Plus συνδυάζει ευκολία οδήγησης, στυλ και άνεση. Χάρη στην (αφαιρούμενη) μπαταρία LG 36 V – 9.6 Ah, μετακινείστε με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς ηλεκτρικής υποβοήθησης για αποστάσεις έως και 65 χλμ. Διαθέτει εμπρόσθια ανάρτηση για απορρόφηση κραδασμών, στιβαρούς τροχούς 26 ιντσών και κιβώτιο 6 ταχυτήτων Shimano. Οδηγήστε με ασφάλεια στην πόλη χάρη στο εμπρόσθιο δισκόφρενο και το οπίσθιο φρένο V, αλλά και στα φώτα LED εμπρός και πίσω που χαρίζουν ορατότητα ακόμα και τις νυχτερινές ώρες ή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Nilox Doc E-bike X6 Plus

Το Nilox X6 Plus, αποτελεί τη δεύτερη γενιά του best seller mountain bike της εταιρείας. Είναι εξοπλισμένο με εμπρόσθια ανάρτηση, μπροστινά και πίσω δισκόφρενα Tektro, κιβώτιο ταχυτήτων Shimano 21 σχέσεων και οθόνη ενδείξεων LCD. Τα ανθεκτικά ελαστικά 27,5 x 2,10 ιντσών, εγγυώνται μέγιστο έλεγχο στην οδήγηση, ενώ η νέα, μεγαλύτερης αυτονομίας αφαιρούμενη μπαταρία LG 36 V – 12,8 Ah, χαρίζει εμβέλεια έως και 90 χλμ. Οι 5 διαφορετικές λειτουργίες υποβοήθησης καθιστούν το X6 Plus ακόμα πιο ισχυρό και ευέλικτο στην οδήγηση και ειδικά σε δύσβατα μονοπάτια στο βουνό.

Nilox Doc E-bike X7 Plus και X7f

Το Nilox X7 Plus αποτελεί τη δεύτερη γενιά του επιτυχημένου Trekking eBike της Nilox. Διαθέτει κιβώτιο 21 ταχυτήτων Shimano, 5 ηλεκτρικά επίπεδα υποβοήθησης αλλά και νέα μεγαλύτερης χωρητικότητας, αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου 36 V – 13 Ah που επιτρέπει αυτονομία έως και 80 χλμ. Το X7 Plus μπορεί να κινηθεί χωρίς πρόβλημα και σε ανώμαλους δρόμους, χάρη στα ημι-τρακτερωτά ελαστικά 27,5 x 2,10 ιντσών. Με αυτά, το ποδήλατο κινείται άνετα στην άσφαλτο με πολύ καλή ποιότητα κύλισης. Ταυτόχρονα παρέχουν μεγαλύτερη πρόσφυση σε πιο κακοτράχαλα εδάφη από τα κοινά ασφάλτινα. Τέλος, διαθέτει μπροστινή ανάρτηση, ενώ για μέγιστη απόδοση στο φρενάρισμα, εξοπλίζεται με δισκόφρενα Tektro εμπρός και πίσω.

Το νέο μοντέλο X7F της Nilox είναι ιδανικό για καθημερινή αστική χρήση αλλά και για ποδηλατική περιήγηση χάρη στον εξοπλισμό φτερών και στη σχάρα αποσκευών που διαθέτει. Είναι εφοδιασμένο με οθόνη LCD, 5 ηλεκτρικά επίπεδα υποβοήθησης, κιβώτιο 6 σχέσεων της Shimano και αφαιρούμενη μπαταρία λιθίου LG 36 V – 12.8 Ah. Από πλευράς αυτονομίας, αυτή ανέρχεται στα 80 χλμ. Η μπροστινή ανάρτηση απορροφά με αποτελεσματικότητα τους κραδασμούς του οδοστρώματος, ενώ το εμπρός δισκόφρενο σε συνδυασμό με το πίσω φρένο τύπου  V, εξασφαλίζουν έγκαιρη και ασφαλή πέδηση.

Nilox Doc E-bike J3 Plus και X8 Plus

Τα μοντέλα J3 και X8 Plus, είναι η δεύτερη γενιά FAT e-bikes της Nilox. Προσφέρουν off-road δυνατότητες χάρη στα «πληθωρικά» ελαστικά των 20 x 4 ιντσών που αντεπεξέρχονται απροβλημάτιστα σε κάθε είδους δρόμο και τερέν. Τα e-bikes είναι εξοπλισμένα με κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων της Shimano, ισχυρά φώτα LED και οθόνη LCD που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 5 προγράμματα ηλεκτρικής υποβοήθησης, για να προσαρμόζετε το οδηγικό σας στιλ τόσο σε εκτός δρόμου διαδρομές όσο και στο κέντρο της πόλης. Η (αφαιρούμενη) μπαταρία σας επιτρέπει να διανύσετε αποστάσεις έως και 70 χλμ. Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν τα εμπρός και πίσω δισκόφρενα, ακινητοποιώντας το ποδήλατο με απόλυτη ασφάλεια. Το αναδιπλούμενο πλαίσιο του Χ8 Plus καθιστά το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για αποθήκευση και μεταφορά, με μερικές απλές κινήσεις.

Τα μοντέλα της  Nilox διατίθενται στην Ελλάδα από την Divitec AE, υπεύθυνη για την εγγύηση και το service, μέσω δικτύου καταστημάτων και online shops.

Get it on Google Play Download on the App Store