Το Jeep Ε-Bike πάει… παντού! (+video)

Το Jeep Ε-Bike αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την πιο εμβληματική μάρκα εκτός δρόμου οχημάτων στον πλανήτη. «Χτισμένο» στην πλατφόρμα Fat-Tire 26 x 4,8 ιντσών, το E-Bike της Jeep έχει σχεδιαστεί με σκοπό να είναι το πιο «ικανό» ηλεκτρικό ποδήλατο που υπάρχει. Μπορεί να κινηθεί με εξαιρετική άνεση σε οποιοδήποτε είδος εδάφους, συμπεριλαμβανομένης της μαλακής άμμου, του χιονιού, κακοτράχαλων μονοπατιών και βράχων! Το μόνο τίμημα είναι… η αρκετά τσουχτερή τιμή του.

Όπως είναι αναμενόμενο το ζητούμενο εδώ είναι η δύναμη και η ικανότητα αναρρίχησης. Το Jeep E-Bike διαθέτει ένα προηγμένο σύστημα κινητήρα με αισθητήρα ροπής που αποδίδει ονομαστική ισχύ 750 και 1000W, με μέγιστη ισχύ (peak) 1500 Watt και 160 Nm ροπής. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης 9 ταχυτήτων SRAM ευρείας εμβέλειας, διαθέτει κασέτα 11-42 Τ για μέγιστο εύρος ροπής, ειδικά για σκαρφάλωμα στους πιο απότομους λόφους. Τα υδραυλικά φρένα Tektro 4 εμβόλων διατηρούν τα πάντα υπό έλεγχο κατά την πέδηση. Το πλαίσιο και το ανεστραμμένο πιρούνι ανάρτησης έχουν σχεδιαστεί για να μεγιστοποιούν την πρόσφυση και την άνεση όταν το μονοπάτι γίνεται τραχύ και απότομο, ειδικά στην κατάβαση.

Η μπαταρία των 14,5 AH/48V είναι αποσπώμενη και προσφέρει αυτονομία έως και 93 χλμ.! Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 48 χλμ./ώρα για το μοντέλο των 1000W και 32 χλμ./ώρα γι’ αυτό με τα 750W. Με συνολικό βάρος 32 κιλά το ποδήλατο μπορεί να μεταφέρει αναβάτες έως 136 κιλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα διαθέσιμα προγράμματα οδήγησης είναι Eco, Sport, Throttle και Walk. Αν είστε λάτρης της περιπέτειας και διαθέτετε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, μπορείτε να το παραγγείλετε, με την τιμή του να ξεκινάει από τα 6.885 ευρώ (τρέχουσα ισοτιμία δολαρίου).

Get it on Google Play Download on the App Store