Φρεσκάρισμα για τα Mazda3 & CX-30!

Η ιαπωνική εταιρεία αποφάσισε να φρεσκάρει δυο σημαντικά της μοντέλα, τα Mazda3, αλλά και το SUV της CX-30, ενώ αναβαθμίζει στα σημεία και τον κινητήρα e -SkyActiv X.

Τα ανανεωμένα μοντέλα της Mazda για την αγορά της Ιαπωνίας θα προσφέρονται και με μια νέα έκδοση, που την έχει «βαφτίσει» η εταιρεία Smart Edition. Αυτή ενσωματώνει μεγαλύτερη άνεση και περισσότερο εξοπλισμό στα συστήματα ασφάλειας, ενώ ακολουθείται από την έκδοση Black Tone Edition, η οποία φέρει νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, με γυαλιστερά καπάκια των καθρεφτών, αλλά και κόκκινες ραφές στο εσωτερικό. Από κει και πέρα όλα τα CX-30 και τα Mazda3 που θα πωλούνται στην Ιαπωνία θα είναι εξοπλισμένα με μία νέα υπογραφή στα φλας, ενώ θα διαθέτουν ένα ακόμα καινούργιο νέο χρώμα στην παλέτα (Platinum Quartz Metallic), συν το Polymetal Grey Metallic χρώμα που υπάρχει στην παλέτα του Mazda3.

Πέρα όμως από το φαίνεσθαι, βελτιώσεις έχουν συντελεστεί και στον e-SkyActiv X κινητήρα. Αρχικά βελτίωσαν το σύστημα εξαγωγής των καυσαερίων ώστε να «αγριέψουν» τον ήχο του κινητήρα, ενώ επενέβησαν και στο πεντάλ του γκαζιού για να έχει καλύτερη απόκριση. Ο e-SkyActiv X είναι ένας ήπια υβριδικός τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 2 λίτρων με ισχύ 186 ίππων και 240 Nm ροπής. Στην Ιαπωνία τα ανανεωμένα μοντέλα είναι διαθέσιμα για παραγγελίες με την Mazda να ανακοινώνει πως τα πρώτα αυτοκίνητα θα φτάσουν στους πελάτες τους στα τέλη του Νοεμβρίου!

Get it on Google Play Download on the App Store