Ιδού το εσωτερικό του νέου Hyundai Casper

Πριν από δυο εβδομάδες στο πλαίσιο της έκθεσης του Μονάχου, η Hyundai μας παρουσίασε το νέο της mini SUV, που το ονόμασε Casper. Τώρα μας δίνει μια πλήρη εικόνα της καμπίνας του!

Είναι ξεκάθαρο πως η Hyundai στοχεύει στην κορυφή σε κάθε κατηγορία που έχει παρουσία, κάτι που θέλει να πράξει και με την ένταξη του Casper στα mini SUV. Στις φρέσκες εικόνες που δημοσίευσε σήμερα η μάρκα, το Casper κατορθώνει να μας εντυπωσιάσει και με το ευέλικτο και πλήρως διαμορφώσιμο εσωτερικό του. Τα εμπρός καθίσματα μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες να απολαύσουν χώρους ενός μικρού τροχόσπιτου! Συνδυαστικά μάλιστα με το πίσω συρόμενο κάθισμα κατά 160 χλστ., του οποίου οι πλάτες αναδιπλώνονται πλήρως, όπως και οι μπροστά, έχοντας παράλληλα την δυνατότητα κλίσης έως και 39 μοιρών προς τα πίσω για ξεκούραστες μετακινήσεις. Με τα καθίσματα (εμπρός και πίσω) αναδιπλωμένα, στο Casper θα μπορούν να μεταφερθούν αντικείμενα συνολικού μήκους 2.059 χλστ., ενώ με το πίσω κάθισμα πλήρως τραβηγμένο προς τα εμπρός, διαμορφώνεται χώρος αποσκευών 301 λίτρων.

Το Casper μπορεί να έχει λιλιπούτειες διαστάσεις, ωστόσο η Hyundai δεν τσιγκουνεύεται την ασφάλεια καθώς κατάφερε να τοποθετήσει επτά αερόσακους, οι οποίοι πλαισιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλήρη σουίτα ασφαλείας που προσφέρει η μάρκα. Μάλιστα φαίνεται πως θα είναι και τεχνολογικά προηγμένο, αφού στις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας διακρίνεται ένας πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων, αλλά και μια μεγάλη οθόνη αφής για το σύστημα infotainment. Να θυμίσουμε πως η γκάμα κινητήρων θα αποτελείται από δυο 3κύλινδρα μηχανικά σύνολα 1.000 κ.εκ.! Το πρώτο είναι ατμοσφαιρικό και αποδίδει 76 ίππους, ενώ το δεύτερο είναι υπερτροφοδοτούμενο και δυνατότερο, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του 100 ίππους! Αμφότερα θα είναι διαθέσιμα είτε με 5άρι μηχανικό είτε με αυτόματο ισάριθμων σχέσεων.
Αρχικά θα το δούμε στην αγορά της Ινδίας με τον 1.200άρη ατμοσφαιρικό των 84 ίππων, ενώ ακούγεται πως ίσως ακολουθήσει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση το 2023.

Get it on Google Play Download on the App Store