ΜΙΝΙ φρεσκάρισμα για το John Cooper Works

Η ΜΙΝΙ προχώρησε σε μια μικρή ανανέωση του John Cooper Works, ενσωματώνοντας νέα στοιχεία τόσο στην εξωτερική του εμφάνιση, όσο και στο εσωτερικό του.

Πιο συγκεκριμένα στο εμπρόσθιο τμήμα του αυτοκινήτου, τοποθετήθηκε μια μεγαλύτερη γρίλια, καθώς και μεγαλύτεροι αεραγωγοί, ενώ στα φτερά του υπάρχουν πλέον πτυχώσεις με το όνομα του μοντέλου. Από εκεί κι έπειτα στο οπίσθιο μέρος στο κατώτερο σημείο του προφυλακτήρα υπάρχει ένας νέος αεροδυναμικός διαχύτης. Οι αλλαγές συνεχίζονται και στην καμπίνα του γρήγορου Cooper Works, με την πλέον σημαντική να είναι η ανασχεδιασμένη οθόνη αφής των 8,8 ιντσών που βρίσκεται πλέον στο κέντρο του ταμπλό και προσφέρεται στον στάνταρ εξοπλισμό. Το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης έρχεται με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της BMW.

Κάτω από το καπό του Cooper Works, υπάρχει ο τούρμπο κινητήρας με χωρητικότητα 2 λίτρα με ισχύ 231 ίππων και 320 Nm ροπής, με τη δύναμη να περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου 6 σχέσεων. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και το αυτόματο οκτατάχυτο Steptronic Sport. Το John Cooper Works με το 6τάχυτο κιβώτιο χρειάζεται 6,3 δλ., για τη διαδικασία του 0-100 χλμ./ώρα, η οποία μειώνεται στα 6,1 δλ. με το αυτόματο κιβώτιο. Το σύστημα εξαγωγής είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, ενώ στον εμπρόσθιο άξονα υπάρχουν τετραπίστονες δαγκάνες για μεγαλύτερη δύναμη κατά το φρενάρισμα.

Το ανανεωμένο MINI John Cooper Works θα προσφέρεται με ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, ενώ θα μπορούν να τοποθετηθούν και 18άρες ζάντες, συνδυαστικά με το σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης. Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω θα είναι διαθέσιμο και το πακέτο John Cooper Works Trim που προσθέτει μαύρα χαρακτηριστικά μέσα και έξω.

Get it on Google Play Download on the App Store