Μπάκετ καρέκλα Porsche για γκάζια στο γραφείο

Για τους περισσότερους εξ ημών η απόκτηση μιας Porsche ήταν, είναι και θα παραμείνει όνειρο. Πόσο μάλλον αν μιλάμε για 911 GT3/GT3 RS ή, πολύ περισσότερο, την αγωνιστική GT3 R. Οι Γερμανοί γνωρίζουν πως πολύς κόσμος οδηγεί και λατρεύει τα αυτοκίνητά τους μέσω video games, οπότε αποφάσισαν να συνεργαστούν με τη Recaro για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία virtual οδήγησης

Η Recaro x Porsche Gaming Chair Limited Edition είναι μια καρέκλα gaming εμπνευσμένη από τα αγωνιστικά χρώματα της Porsche, με το συνδυασμό κόκκινου-άσπρου-μαύρου να κυριαρχεί. Ο σχεδιασμός επίσης εμπνέεται από το σχήμα των αγωνιστικών μπάκετ, αποτέλεσμα της συνεργασίας του Studio FA Porsche και της Recaro. H made in Germany καρέκλα διαθέτει και έξυπνες εργονομικές λύσεις, όπως έδρανο με αντιβύθιση, οσφυϊκή υποστήριξη στη ρυθμιζόμενη πλάτη, ύφασμα που αναπνέει, βάση αλουμινίου και ρυθμιζόμενα 5D υποβραχιόνια.

Η Porsche παρουσίασε και τη νέα 911 GT3 R, ευκαιρίας δοθείσης από το λανσάρισμα της Gaming Chair. Τιμή, πάντως, ανακοίνωσε μόνο για τη δεύτερη – και πάλι, δεν μπορεί να πει κάποιος πως απευθύνεται στα μέσα εισοδήματα gamers. Λογικό βέβαια, καθώς μιλάμε για προϊόν της Porche και καταγωγή από την απόλυτη 911, όχι όποιο κι όποιο μοντέλο. Κάπως έτσι, η τιμή της Recaro x Porsche Gaming Chair Limited Edition ορίζεται στις 2.500 δολάρια (2.300 ευρώ), για κάθε μια από τις 911 που θα διατεθούν.

Get it on Google Play Download on the App Store