Ήρθε το ισχυρότερο Ford των 80.000 ευρώ

Ξεκίνησε και στην Ελλάδα το λανσάρισμα του ισχυρότερου μοντέλου που έχει διαθέσει ποτέ η Ford στην Ευρώπη, με τους 487 ίππους, τα 860 Nm ροπής και την επιτάχυνση από 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,7 δλ. Το δίχως ρύπους «κτήνος», δεν είναι άλλο από τη νέα Mustang Mach-E GT, με τις αστραπιαίες επιδόσεις και τη συναρπαστική οδηγική εμπειρία. Και όλα αυτά, χωρίς συμβιβασμούς στην ελευθερία κίνησης, καθώς η προηγμένη μπαταρία ιόντων λιθίου των 98,7 kWh εξασφαλίζει αυτονομία με μία πλήρη φόρτιση που φτάνει τα 500 χιλιόμετρα (WLTP).

Ο σπορ χαρακτήρας της Mustang Mach- GT είναι άμεσα διακριτός. Εκτός από τους μοναδικούς εξωτερικούς χρωματισμούς Grabber Blue και Cyber Orange, η έκδοση GT ξεχωρίζει με τα βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος τόξα των τροχών, την ειδική πολυανθρακική μάσκα με 3D χαρακτηριστικά σε χρωματισμό Dark Matter Grey, καθώς και από τη μοναδική σχεδίαση του εμπρός προφυλακτήρα με τις αεροδυναμικές εισαγωγές και σπόιλερ. Την ίδια στιγμή, διαθέσιμες μόνο για την Mustang Mach-E GT είναι οι εντυπωσιακές ζάντες αλουμινίου των 20 ιντσών, ενώ ανάμεσα στις υπόλοιπες εξωτερικές λεπτομέρειες περιλαμβάνεται η βαμμένη οροφή σε χρώμα Shadow Black, οι εξωτερικοί καθρέπτες σε Pillar Black και οι δαγκάνες φρένων σε Colorado Red.

Μέσα στην ευρύχωρη, ποιοτική και εργονομική καμπίνα της Mach-E GT δεσπόζουν, μεταξύ άλλων, τα μπάκετ καθίσματα της Ford Performance, τα οποία είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν άριστη στήριξη στη σπορ οδήγηση διαθέτοντας συγχρόνως επένδυση από διάτρητο ύφασμα τύπου Suedde.

Oι οδηγοί της Mustang Mach‑E GT επωφελούνται από το αποκλειστικό προφίλ οδήγησης Untamed Plus. Μαζί με το πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης, την αυξημένη απόκριση των ηλεκτροκινητήρων, τη πιο σφιχτή ανάρτηση και τον ενισχυμένο εσωτερικό ήχο του προγράμματος Untamed, το προφίλ Untamed Plus ρυθμίζει το σύστημα κίνησης ώστε να προσφέρει σταθερότητα όσον αφορά την παροχή ισχύος και ροπής σε διαδοχικούς γύρους σε μία πίστα.

Οι προδιαγραφές φρένων και ελαστικών είναι επίσης μοναδικές για τη Mustang Mach-E GT. Η Ford συνεργάστηκε με την Pirelli για τη δημιουργία μιας ειδικής γόμας και χάραξης πέλματος για ελαστικά διαστάσεων 245/45 R20. Την ίδια στιγμή, τα αεριζόμενα εμπρός δισκόφρενα διαμέτρου 385 χλστ. της Brembo είναι τα μεγαλύτερα σε σχέση με εκείνα οποιουδήποτε μοντέλου της Mustang Mach-E.

Στον πολύ πλούσιο εξοπλισμό της περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, επιτήρηση τυφλών σημείων, διατήρηση λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, φώτα LED, διζωνικός κλιματισμός, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, θερμαινόμενο τιμόνι, πίσω κάμερα, αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα 360 μοιρών, B&O ηχοσύστημα 10 ηχείων, οθόνη 15,5 ιντσών και πάρα πολλά ακόμα.

Η τιμή της διαμορφώνεται στις 79.980 ευρώ και συνοδεύεται με 8ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Get it on Google Play Download on the App Store