Νέα γκάμα Fiat Tipo με τιμές από 12.990 ευρώ

Το νέο Fiat Tipo στηρίζεται στην παράδοση της μάρκας να προσφέρει οικογενειακά αυτοκίνητα με πλούσιο εξοπλισμό και μοντέρνο σχεδιασμό σε προσιτές τιμές.

Δείτε ακόμη: Από 16.990 ευρώ το αναβαθμισμένο Fiat 500X

Διαθέσιμο σε τρία αμαξώματα (5θυρο, Sedan και Station Wagon) και κοινό παρανομαστή τους πλούσιους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές, το Fiat Tipo ενισχύεται με νέες εκδόσεις και αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας.

Πλέον στη βάση της γκάμας του μοντέλου βρίσκεται η έκδοση Street που παρά το χαμηλό κόστος αγοράς προσφέρει εκτός από τις συνήθεις ευκολίες (A/C, ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, κ.α.), επιπλέον φώτα ημέρα LED, πίσω σκούρα κρύσταλλα, αλλά και ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών προσφέροντας χαρακτηριστικά οικογενειακών μοντέλων σε τιμή μικρών.

Δείτε ακόμη: Νέα υβριδικά 1.000άρια Fiat 500 και Panda

Αντίστοιχα οι εκδόσεις Mirror και Lounge προσφέρουν ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό και συνδεσιμότητα μέσω του συστήματος Uconnect με την οθόνη αφής HD των 7 ιντσών. Στην περίπτωση της κορυφαίας έκδοσης Lounge ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ακόμα και στοιχεία όπως ο αυτόματος κλιματισμός, σύστημα πλοήγησης και σύστημα αυτόνομου φρεναρίσματος.

Τέλος, η νέα έκδοση Sport που είναι διαθέσιμη αποκλειστικά με το 5θυρο αμάξωμα και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT, εκφράζει τη νεανική πλευρά του μοντέλου, χάρη στο επιθετικό body-kit που περιλαμβάνει νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, πλαϊνά μαρσπιέ, πίσω σπόιλερ και διαχύτη, αλλά και σπορ τροχούς 17 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Fiat Tipo HB 1.4 λτ. 95 hp

Η νέα γκάμα του Fiat Tipo είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ (τιμή με προωθητική ενέργεια) με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματικό όφελος έως 910 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store