Νέα Toyota Yaris Tokyo Spirit και Pop-Out (+τιμές)

H Toyota λανσάρει νέες ειδικές εκδόσεις του Yaris, με χρώματα εμπνευσμένα από την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, το Τόκιο. Πρόκειται για τα πλούσια εξοπλισμένα Yaris Tokyo Spirit και Tokyo Pop-Out, με ή χωρίς διχρωμία στο αμάξωμα και αποκλειστικά σε συνδυασμό με το υβριδικό σύνολο των 1.5 λτ.

Οι τιμές των νέων εκδόσεων του Yaris Tokyo διαμορφώνονται ως εξής:

  • Yaris Tokyo Spirit: από 20.450 ευρώ
  • Yaris Tokyo Spirit Bi-Tone: από 20.950 ευρώ
  • Yaris Tokyo Pop-Out: από 21.680 ευρώ
  • Yaris Tokyo Pop-Out Bi-Tone: από 22.180 ευρώ

Στον πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό του Yaris Tokyo Spirit ανήκουν τα εξής: 8 αερόσακοι, τα συστήματα αυτόνομου φρεναρίσματος, ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας, αυτόματη λειτουργία προβολέων, κάμερα οπισθοπορείας, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, adaptive cruise control, φώτα LED, σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, αυτόματος κλιματισμός, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών κ.λπ.

Το Yaris Tokyo Pop-Out διαθέτει επιπλέον ατμοσφαιρικό φωτισμό, επενδύσεις Piano black, διακοσμητικά Tokyo Fusion, επάνω ταμπλό σε μπλε απόχρωση, περίγραμμα Tokyo Fusion στα πατάκια, διζωνικό κλιματισμό, εμπρός σπορ καθίσματα, ασύρματη φόρτιση κινητού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, head up display με οθόνη 10 ιντσών και μαύρες 17άρες ζάντες με καπάκια σε κόκκινη απόχρωση Tokyo Fusion.

Ανεξαρτήτως έκδοσης «Tokyo», την κίνηση του Yaris αναλαμβάνει το αποδοτικό και με πολύ χαμηλή κατανάλωση, νέο υβριδικό σύνολο Dynamic Force, με συνδυαστική απόδοση 116 ίππων. Αυτό αποτελείται από ένα 3κύλινδρο 12βάλβιδο VVT–i κινητήρα βενζίνης 1.490 κ.εκ. απόδοσης 92 ίππων και 120 Nm ροπής στις 3.600-4.800 σ.α.λ. και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 80 ίππων και 141 Nm ροπής. Επίσης, ενσωματώνει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 177,6V και το e-CVT κιβώτιο ταχυτήτων. Σύμφωνα με την Toyota, η επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 9,7 δλ., η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 175 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση βρίσκεται μεταξύ 4,0-4,3 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 92-97 γρ./χλμ. (0 τέλη κυκλοφορίας). Στην οδήγηση το Yaris Hybrid μπορεί να κινηθεί για εκατοντάδες μέτρα με μόνο την ηλεκτρική ενέργεια, ενώ ο κινητήρας βενζίνης ενεργοποιείται αστραπιαία και ομαλά όποτε χρειαστεί επιπλέον δύναμη ή για να φορτίσει η μπαταρία.

Get it on Google Play Download on the App Store