Ακόμα πιο ισοπεδωτικό το Jeep Wrangler 4xe

Δύο νέες εκδόσεις προστίθενται στην γκάμα του Jeep Wrangler 4xe, οι οποίες προσφέρουν διαφορετικό σετ ικανοτήτων και απευθύνονται στις ιδιαίτερα απαιτητικές προσδοκίες των αγοραστών της αμερικανικής φίρμας.

Η Sahara, πέραν της κίνησης εκτός δρόμου, δίνει έμφαση στην καθημερινή κινητικότητα, ενώ η Rubicon απευθύνεται σε αυτή των ακραίων off-road διαδρομών. Και στις δύο το επίπεδο εξοπλισμού είναι πλούσιο, με τη δεύτερη να διαθέτει επιπλέον στοιχεία που ενισχύουν τις εκτός δρόμου δυνατότητες. Η εμπρός off-road κάμερα, το παρμπρίζ από το εξαιρετικά ανθεκτικό κρύσταλλο Gorilla Glass, το ηλεκτρονικό κλείδωμα εμπρός διαφορικού και πίσω άξονα, το σύστημα τετρακίνησης 4:1 Rock-Trac HD Full Time, οι άξονες Dana M210 εμπρός/M220 πίσω, η δυνατότητα αποσύνδεσης της εμπρός αντιστρεπτικής δοκού και οι ενισχυμένες ζάντες ελαφρού κράματος 17 ιντσών με χωμάτινα ελαστικά μετατρέπουν σε «ισοπεδωτή γαιών» το plug-in υβριδικό Wrangler!

Κοινός παρονομαστής και για τις δύο εκδόσεις αποτελεί η διάκριση Trail Rated, που πιστοποιεί τις δυνατότητες εκτός δρόμου, αλλά και το plug-in hybrid σύνολο 4xe, όπου δύο ηλεκτρικά μοτέρ τροφοδοτούνται από μια μπαταρία 400V και συνεργάζονται με τον 2.0λτ. τετρακύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα, για μια συνδυαστική απόδοση 380 ίππων και 637 Nm ροπής. Το 8άρι αυτόματο κιβώτιο TorqueFlite αναλαμβάνει τη μετάδοση της κίνησης, ενώ με τη χρήση των επιλογών 4×4 των Selec-Trac (Sahara 4xe) και Rock-Trac (Rubicon 4xe), παρέχεται η δυνατότητα κίνησης στους πίσω τροχούς, η αυτόματη επιλογή 4×4 και η μόνιμη 4κίνηση με κοντές σχέσεις.

Η Sahara στοιχίζει 84.900 ευρώ και η Rubicon 87.300 ευρώ και στο σύνολό τους οι εκδόσεις απαλλάσσονται από τα τέλη κυκλοφορίας, έχουν ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο, ενώ συνοδεύονται με εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Get it on Google Play Download on the App Store