Οι τιμές της νέας BMW Σειρά 7 στην Ελλάδα

Το κορυφαίο σεντάν μοντέλο της BMW, η Σειρά 7 η οποία παρουσιάστηκε ανανεωμένη τον Ιανουάριο του 2019, είναι πλέον διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά. Οι τιμές της είναι αναμενόμενα πολύ υψηλές, αφού ξεκινούν από 123.500 ευρώ, στην έκδοση 745e με το υβριδικό σύνολο των 3.0 λτ. συνδυαστικής απόδοσης 394 ίππων.

Δείτε ακόμα: Ήρθαν οι «βασικές» BMW Σειρά 3

Οι διαθέσιμες εκδόσεις της νέας BMW Σειρά 7 είναι πολλές, τόσο με κινητήρες βενζίνης, όσο και με πετρελαίου, όπου η αρχική 730d (3.0 λτ. 265 hp) κοστίζει από 133.050 ευρώ. Επίσης, για όσους θέλουν ακόμα μεγαλύτερους χώρους, διατίθεται και η έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και με τιμές που ξεκινούν από 131.000 ευρώ στην έκδοση 745Le (125.850 ευρώ).

Εξωτερικά η BMW Σειρά 7 μετά την ανανέωση ξεχωρίζει κυρίως από τη πολύ μεγάλη μάσκα. Επίσης, η διαμόρφωση των φωτιστικών σωμάτων είναι επίσης νέα (προαιρετικά με τεχνολογία laser), πιο λεπτά και περισσότερο σφηνοειδή, δίνοντας έναν δυναμικό τόνο και δημιουργώντας αντίθεση με την πελώρια μάσκα. Το προφίλ είναι πρακτικά απαράλλακτο, ενώ πίσω ξεχωρίζει η λωρίδα που ενώνει τα φωτιστικά σώματα

Δείτε ακόμα: Πυροσβέστες πέταξαν στο νερό BMW i8!

Αλλαγές υπάρχουν και σε άλλα μέρη του αυτοκινήτου, όπως είναι το αναθεωρημένο λογισμικό της αερανάρτησης και η προσθήκη επιπλέον στρωμάτων μόνωσης προκειμένου να δημιουργήσουν το πιο ήσυχο εσωτερικό στην κατηγορία. Η ανάρτηση λειτουργεί σε συνεργασία με ένα ραντάρ, το οποίο σκανάρει το δρόμο μπροστά από το αυτοκίνητο και το προετοιμάζει αναλόγως της επιφάνειας που το περιμένει. Έτσι σασί και ανάρτηση προλαβαίνουν, αντί να καταστέλλουν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Get it on Google Play Download on the App Store