Οι τιμές των νέων Fiat Tipo Hybrid και 500X Hybrid

Τα Fiat 500X και Tipo είναι διαθέσιμα και στην Ελληνική αγορά με το νέο υβριδικό σύστημα 48V, το οποίο το οποίο συνδυάζεται με ένα επίσης νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.

Πιο αναλυτικά το νέο υβριδικό σύνολο αποτελείται από έναν Turbo 4κυλινδρο κινητήρα FireFly 1.5 λίτρων απόδοσης 130 ίππων και 240 Nm ροπής, τον 48-Volt ηλεκτροκινητήρα των 20 ίππων, καθώς και έναν μικρότερο ηλεκτροκινητήρα BSG, για αθόρυβη και άμεση εκκίνηση του θερμικού κινητήρα. Σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο, ο κύριος ηλεκτροκινητήρας δίνει τη δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου ακόμα και με τον θερμικό κινητήρα εκτός λειτουργίας σε αποστάσεις έως και 3 χλμ. με χαμηλές ταχύτητες κίνησης.

Το Fiat 500X Hybrid εφοδιάζεται με το νέο υβριδικό σύστημα, ενώ παράλληλα αποκτά νέο σήμα στη μάσκα και την πόρτα του χώρου αποσκευών, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γραμμή που εγκαινίασε το νέο αμιγώς ηλεκτρικό 500. Το 500Χ Hybrid πωλείται σε μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, με τρεις τύπους αμαξώματος, Urban, Cross και Sport. Παράλληλα διαθέσιμες είναι και οι εκδόσεις Dolcevita με την πανοραμική αναδιπλούμενη υφασμάτινη οροφή. Χάρη στο νέο υβριδικό σύνολο, το 500X αποκτά ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά είναι τα ετήσια τέλη κυκλοφορίας (μεταξύ 83 και 100 ευρώ).

Με το νέο υβριδικό σύνολο η οικογένεια του Tipo αποκτά την πλέον αποδοτική έκδοση της, με το σύνολο των Tipo Hybrid (Hatchback, Cross και Station Wagon) να έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, αλλά και να απαλλάσσονται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα διαρκεί 8,8 δλ.  στο Tipo και 9,4 δλ.  στο 500X, ενώ η μεικτή κατανάλωση είναι 4,7 και 5,1 λτ./100 χλμ. αντίστοιχα.

Τα νέα 500X Hybrid και Tipo Hybrid είναι διαθέσιμα προς παραγγελία από το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων της μάρκας στην Ελλάδα. Οι τιμές ξεκινούν από 24.700* ευρώ το 500Χ και από 24.400* ευρώ το Tipo, μαζί με προστασία τιμής για τον πελάτη από την παραγγελία μέχρι και την παράδοση του αυτοκινήτου. Όπως και το σύνολο της γκάμας της μάρκας καλύπτονται από 5ετη εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως και 200.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας δωρεάν υπηρεσία οδικής βοήθειας.

*Οι τιμές περιλαμβάνουν όφελος προωθητικής ενέργειας Fiat.

Get it on Google Play Download on the App Store