Οι τιμές του Ford Puma με το αυτόματο κιβώτιο

135

Η Ford είναι μια εταιρεία με μεγάλη παράδοση στα αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων προσφέροντας προηγμένες λύσεις στο συγκεκριμένο τύπο μετάδοσης εδώ και 70 χρόνια. Στις μέρες μας, τα αυτόματα κιβώτια συνεχίζουν να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους εξασφαλίζοντας στους οδηγούς σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως είναι μεταξύ άλλων η ευκολία οδήγησης και η άνεση, ο μειωμένος θόρυβος και η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Δείτε ακόμα: Νέο Ford Kuga με μηνιαία δόση 191 ευρώ

Στην πλούσια παλέτα μοντέλων Ford που ήδη εξοπλίζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έρχεται να προστεθεί σήμερα και το νέο Puma. Τα καινοτόμο κιβώτιο 7 σχέσεων της Ford συνδυάζεται στο κόμπακτ crossover μοντέλο της με τον καταξιωμένο κινητήρα 1.0 λτ. EcoBoost των 125 ίππων, προσφέροντας εκπομπές CO2 110 γρ./χλμ. και κατανάλωση 4,9 λτ./100 χλμ. στον κύκλο NEDC (από 137 γρ./χλμ. και 6,0 λτ./100 χλμ. στο πρωτόκολλο WLTP).

Ο μεγαλύτερος αριθμός σχέσεων που διαθέτει και η λειτουργία του κιβωτίου με τη βοήθεια ενός συστήματος με διπλό συμπλέκτη εξασφαλίζουν ταχύτατες και ομαλές συγχρόνως αλλαγές που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης και στην αθόρυβη λειτουργία, χωρίς κανένα απολύτως συμβιβασμό σε επιδόσεις.

Δείτε ακόμα: Ford Puma και Kuga με πολύ χαμηλό επιτόκιο

Στη χώρα μας το νέο Ford Puma με το νέο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 7 σχέσεων είναι τώρα διαθέσιμο προς παραγγελία στις ήδη γνωστές και πλούσια εξοπλισμένες εκδόσεις ST-Line, ST-Line X και ST-Line Vignale.

Οι τιμές των νέων εκδόσεων Puma με αυτόματο κιβώτιο έχουν ως εξής:

  • Puma ST-Line 1.0 λτ. EcoBoost 125PS Auto: 23.756€
  • Puma ST-Line X 1.0 λτ. EcoBoost 125PS Auto: 26.916€
  • Puma ST Line Vignale 1.0 λ.τ EcoBoost 125PS Auto: 30.241€