Οι τιμές του νέου Skoda Karoq στην Ελλάδα

Το 2017 η Skoda παρουσίασε το μικρομεσαίο SUV μοντέλο της Karoq, το οποίο πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε αναβαθμισμένο και τώρα ξεκινά την εμπορική του σταδιοδρομία στην Ελλάδα.

Το νέο Karoq διαθέτει ένα πιο εκφραστικό και δυναμικό design μπροστά, όπου η φαρδύτερη εξαγωνική μάσκα ψυγείου, ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τις εισαγωγές αέρα στα δύο του άκρα και οι στενοί προβολείς LED δημιουργούν μία πιο ισχυρή παρουσία στον δρόμο. Τα φώτα ημέρας χωρίζονται πλέον στα δύο και για πρώτη φορά το νέο Karoq μπορεί να εξοπλιστεί προαιρετικά με προβολείς Full LED Matrix. Η πιο μοντέρνα σχεδίαση στο πίσω μέρος τονίζεται από τα νέα πιο λεπτά φώτα τεχνολογίας LED, τα δυναμικά φλας και τη μεγαλύτερη αεροτομή οροφής που συνεισφέρει στην βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής.

Στο ευρύχωρο εσωτερικό του Karoq διατίθεται πλέον μια διευρυμένη γκάμα χρωμάτων και υλικών για περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης. Ο προαιρετικός τριζωνικός κλιματισμός Climatronic παρέχει μεγαλύτερη άνεση ενώ μία νέα διακοσμητική επένδυση στο ταμπλό και τις πόρτες καθώς και τα πρόσθετα χρώματα στον Ambient εσωτερικό φωτισμό LED, δημιουργούν μία πιο ευχάριστη και μοντέρνα αίσθηση στο σαλόνι. Το νέο Karoq εφοδιάζεται με μία πληθώρα από προηγμένα συστήματα για την υποβοήθηση της οδήγησης και την ασφάλεια των επιβατών, καθώς και με συστήματα Infotainment τρίτης γενιάς με οθόνες 8 έως 9,2 ιντσών.

Στην Ελληνική αγορά, το μικρομεσαίο SUV είναι διαθέσιμο με τον κινητήρα 1.0 TSI 110 PS και με τον 1.5 TSI 150 PS, καθώς και σε δύο επίπεδα εξοπλισμού, Ambition και Style.

Ενδεικτικά, ο εξοπλισμός της κάθε έκδοσης περιλαμβάνει:

Ambition: 7 αερόσακους, Front Assist, Driver Alert System, LED Προβολείς, φώτα ημέρας & πίσω φώτα, 2ζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες φωτός και βροχής, οθόνη 8 ιντσών και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Το Style διαθέτει επιπλέον επιλογή προφίλ οδήγησης, ασημί ράγες οροφής, χρωμιωμένο πλαίσιο παραθύρων εξωτερικά, Comfort καθίσματα εμπρός, αναδιπλούμενα τραπεζάκια στις πλάτες των εμπρός καθισμάτων και βάσεις στήριξης tablet.

Οι τιμές του νέου Karoq, έχουν ως εξής:

Έκδοση Τιμή
Ambition 1.0 TSI 110 PS 26.150 €
Ambition 1.5 TSI ACT 150 PS 27.900 €
Style 1.5 TSI ACT 150 PS 29.400 €
Ambition 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7 30.900 €
Style 1.5 TSI ACT 150 PS DSG7 32.400 €

Get it on Google Play Download on the App Store