Οι τιμές του νέου Toyota RAV4 GR Sport

Η Toyota παρουσίασε τον Οκτώβριο του 2022 το πιο σπορ και κορυφαίο στην γκάμα RAV4 GR Sport, το οποίο φέρει αλλαγές εξωτερικά, στο εσωτερικό και στο στήσιμο των αναρτήσεων. Τώρα το Toyota RAV4 GR Sport είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, όπου ανακοινώθηκαν οι τιμές του, σε συνδυασμό με τα Full Hybrid και Plug-in Hybrid σύνολα.

Ξεκινώντας από το αμάξωμα, οι διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις αφορούν την προσθήκη μαύρων γυαλιστερών διακοσμητικών στους θόλους των τροχών, στους καθρέπτες, στα μαρσπιέ και στους προφυλακτήρες, όπως και στη μάσκα με το πλέγμα σε μοτίβο κυψελών και το λογότυπο GR. Στο RAV4 GR Sport Hybrid (το λευκό στις φωτογραφίες) το εμπρός σπόιλερ είναι βαμμένο σε σκούρο γκρι χρώμα, ενώ στο RAV4 GR Sport Plug-in Hybrid (κόκκινο) έχει διαφορετικό σχεδιασμό και άλλη απόχρωση του γκρι. Επιπλέον εξοπλίζονται με νέες, ειδικού σχεδιασμού μαύρες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών και 5 ακτινών.

Στο θάλαμο των επιβατών του νέου RAV4 GR Sport τα μπροστινά σπορ καθίσματα είναι επενδυμένα με σουέτ και συνθετικό δέρμα, στα προσκέφαλα υπάρχουν λογότυπα GR και στο τιμόνι, καθίσματα, λεβιέ ταχυτήτων και πόρτες, οι ραφές είναι ασημί.

Εκτός από τις παραπάνω αλλαγές, η Toyota τοποθέτησε πιο σφιχτά ελατήρια και αμορτισέρ, προκειμένου το RAV4 GR Sport να προσφέρει πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά στο δρόμο.

Όσον αφορά τις τιμές, το RAV4 GR Sport 2.5 Hybrid 222 hp κοστίζει από 52.650 ευρώ και το 2.5 Plug-in Hybrid 306 hp, από 61.570 ευρώ. Στον υπερπλούσιο εξοπλισμό τους ανήκουν -μεταξύ άλλων- όλα τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, οθόνη πολυμέσων 10,5 ιντσών, παραμετροποιήσιμος πίνακας οργάνων των 12,3 ιντσών, θερμαινόμενο τιμόνι, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα και πάρα πολλά ακόμα.

Get it on Google Play Download on the App Store