Πόσο κοστίζει η νέα BMW iX3;

Το εντυπωσιακό κι αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW ανανεώθηκε πρόσφατα όπου πέρα από τις αισθητικές αλλαγές εντός κι εκτός καμπίνας, διαθέτει και πλουσιότερο εξοπλισμό κι η ελληνική αντιπροσωπεία ανακοίνωσε την τιμή διάθεσης της!

Αρχικά, οι σχεδιαστές της BMW φρόντισαν να φρεσκάρουν το ηλεκτρικό τους SUV τοποθετώντας του μια ανασχεδιασμένη μάσκα, που φιλοξενεί μεγαλύτερα «νεφρά» και ενιαίο πλαίσιο, συνοδευόμενη από λεπτότερα φωτιστικά σώματα. Τα τελευταία διατίθενται προαιρετικά με τεχνολογία laser, τη στιγμή που αυτή των LED είναι στάνταρ. Στο πίσω μέρος, τα φανάρια διαθέτουν νέα γραφικά στα LED και τρισδιάστατη διαμόρφωση. Τη μεγαλύτερη διαφορά, ωστόσο, κάνουν ο πιο επιθετικός προφυλακτήρας μπροστά, ο διαχύτης σε αυτόν πίσω και οι ζάντες των 19 ιντσών (προαιρετικά είναι διαθέσιμες και ζάντες 20 ιντσών). Το πακέτο M Sport δηλαδή, που πλέον συγκαταλέγεται στο στάνταρ εξοπλισμό της ηλεκτρικής X3. Τις μεγαλύτερες αλλαγές δέχτηκε το εσωτερικό της iX3, όπου εκεί συναντάμε την νέα κονσόλα, που στο ανώτερο σημείο της φιλοξενεί μεγαλύτερη οθόνη αφής 12,3 ιντσών για τον έλεγχο του infotainment, ενώ νέος είναι κι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διάσταση 12,3 ιντσών! Αλλαγμένοι είναι κι διακόπτες με το τιμόνι, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκεται ο επίσης αλλαγμένος λεβιές του κιβωτίου. Τα στάνταρ σπορ καθίσματα μπορούν να παραγγελθούν με δερμάτινες επενδύσεις, ενώ η επένδυση Aluminum Rhombicle χαρίζει επιπλέον δυναμισμό στις γραμμές του εσωτερικού.

Η νέα BMW iX3 που κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 286 ίππων και 400 Nm ροπής με αυτονομία 460 χλμ., είναι διαθέσιμη με τιμή που ξεκινάει από τα 61.940 ευρώ! Ο εξοπλισμός είναι πλούσιος και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει στοιχεία, όπως πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή, BMW Live Cockpit Professional, Driving Assistant Professional, προσαρμοζόμενη ανάρτηση και σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κι άλλα!

Get it on Google Play Download on the App Store