Τιμές των νέων Fiat Panda Sport, City Life, City Cross

Ανακοινώθηκαν για την ελληνική αγορά οι τιμές των νέων Fiat Panda Sport, City Life και City Cross, με το καθένα να έχει το δικό του χαρακτήρα και έντονα νεανικά στοιχεία συνδυασμένα με crossover παρουσιαστικό, που αρέσει στο κοινό.

Δείτε ακόμα: Δυνατά και οικονομικά «μικρά» με 15.000 ευρώ

Η νέα έκδοση Sport ξεχωρίζει εξωτερικά από τις δίχρωμες ζάντες αλουμινίου των 16 ιντσών, τους καθρέπτες και χειρολαβές στο χρώμα του αμαξώματος, τα λογότυπα Sport στα εμπρός φτερά και το αποκλειστικό Matte Gray χρώμα, που του ταιριάζει πολύ. Προαιρετικά διατίθεται με μαύρη οροφή, όπου σε αυτή την περίπτωση, μαύρο χρώμα έχουν και τα καλύμματα των καθρεπτών, μαζί με τις λαβές των θυρών). Με το Pandemonio Pack προσφέρονται φιμέ παράθυρα, κόκκινες δαγκάνες των δισκόφρενων και δερμάτινο τιμόνι με κόκκινες ραφές.

Το νέο Panda City Life (το λευκό αυτοκίνητο) είναι ένα αστικό crossover με περιπετειώδη εμφάνιση, που τονίζεται από τους νέους προφυλακτήρες, τις ζάντες των 15 ιντσών και τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος. Επίσης, αποτελεί την πιο οικονομική σε τιμή επιλογή της νέας γκάμας του Panda.

Δείτε ακόμα: To φθηνότερο trendy υβριδικό των 12.227 ευρώ

Πιο τονισμένα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά εμφανίζει το Panda City Cross, το οποίο μάλιστα διατίθεται και με τετρακίνηση, σε συνδυασμό με τον 2κύλινδρο turbo κινητήρα TwinAir των 0.9 λτ. με τους 85 ίππους. Όλα τα υπόλοιπα νέα Panda εφοδιάζονται με το νέο 3κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.000άρη των 70 ίππων και το ήπιο υβριδικό σύστημα.

Εκτός από τις αισθητικές αλλαγές, το Panda εξοπλίζεται για πρώτη φορά με μια νέα οθόνη αφής 7 ιντσών (στάνταρ στο Sport και City Cross), καθώς και με σύστημα αυτόνομης πέδησης (με το προαιρετικό πακέτο Safety).

Οι τιμές των νέων Panda διαμορφώνονται ως εξής:

  • Panda City Life 1.0 Hybrid 70 HP: 12.500 ευρώ
  • Panda Sport 1.0 Hybrid 70 HP: 13.250 ευρώ
  • Panda City Cross 1.0 Hybrid 70 HP: 14.200 ευρώ
  • Panda City Cross 0.9 85 HP TwinAir 4X4: 17.000 ευρώ

Δείτε ακόμα: Ποιο αυτοκίνητο πάει Αθήνα – Θεσσαλονίκη με 15 ευρώ;

Get it on Google Play Download on the App Store