Ακόμα πιο μοντέρνο το Toyota Camry Hybrid

H Toyota μόλις παρουσίασε την ανανεωμένη εκδοχή του Camry Hybrid για την αγορά της Ευρώπης, που φιλοξενεί διακριτικές αλλαγές στη σχεδίαση μέσα-έξω.

Το εμπρός μέρος είναι ανασχεδιασμένο, με τον προφυλακτήρα να διαθέτει διαφορετικές γρίλιες και χρωματικούς συνδυασμούς. Αυτές στο κάτω μέρος εκτείνονται πλέον μέχρι τα άκρα, τονίζοντας την αίσθηση του πλάτους, και μπορούν να βαφούν σε μαύρο ή σκούρο γκρι χρώμα. Νέο είναι και η Deep Metal Grey απόχρωση του αμαξώματος, όπως επίσης τα σχέδια των ζαντών (17 και 18 ιντσών) και τα γραφικά στα LED των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Δείτε ακόμα: 0-190 χλμ./ώρα με Toyota Camry Hybrid (+video)

Εντός του φρεσκαρισμένου Camry συναντάμε νέα οθόνη αφής 9 ιντσών, που βρίσκεται πιο ψηλά στο ταμπλό και διαθέτει κουμπιά, βελτιώνοντας την εργονομία και την ευχρηστία. Οι Ιάπωνες αναφέρουν επίσης ταχύτερο λογισμικό και καλύτερη απόκριση της οθόνης στο άγγιγμα, ενώ οι λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto ανήκουν στο στάνταρ εξοπλισμό. Στον προαιρετικό, υπάρχουν δυο νέες δερμάτινες επενδύσεις σε μπεζ ή μαύρο, όπως και επενδύσεις Black Engineered Wood και Titanium Line (απομίμηση ξύλου και τιτανίου αντίστοιχα) για το ταμπλό.

 

Το πακέτο ασφαλείας Toyota Safety Sense επίσης είναι στάνταρ, παρέχοντας στον οδηγό αυτόματο φρενάρισμα (Pre-Collision), βοήθεια στο τιμόνι σε περίπτωση ελιγμού (Emergency Steering Assist), ανίχνευση κυκλοφορίας σε διασταύρωση (Intersection Turn Assistance), ενεργό cruise control, διατήρηση λωρίδας και αναγνώριση σήμανσης.

Δείτε επίσης: Toyota Corolla με νέο κινητήρα σε χαμηλή τιμή

Κάτω από το πληθωρικό αμάξωμα του νέουCamry, το υβριδικό σύνολο των 2.5 λίτρων συνεχίζει χωρίς αλλαγές. Ο 2.5άρης ατμοσφαιρικός VVT-i κινητήρας αποδίδει 177 ίππους στις 5.700 σ.α.λ. και 221 Nm ροπής μεταξύ 3.600-5.200 σ.α.λ., συνεργαζόμενος με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 120 ίππων και 202 Nm ροπής. Η συνδυαστική ισχύς φτάνει τους 218 ίππους και παρόλο που οι Ιάπωνες δεν ανακοινώνουν επιδόσεις, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά, θεωρείται σίγουρο πως το 0-100 χλμ./ώρα παραμένει στα 8,3 δλ., η τελική ταχύτητα στα 180 χλμ./ώρα, η μέση τιμή της κατανάλωσης στα 4,3 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 98 γρ./χλμ.

Διαβάστε επίσης: Θα αγοράζατε με 40.000 ευρώ το Toyota Camry;

Οι πωλήσεις αναμένεται να ξεκινήσουν το προσεχές χρονικό διάστημα.

Get it on Google Play Download on the App Store