Ανανέωση για το Mitsubishi Pajero Sport

Στην Ταϊλάνδη παρουσίασε η Mitsubishi την ανανεωμένη έκδοση του Pajero Sport, το οποίο πλέον έχει βελτιωθεί στα σημεία, τόσο μέσα όσο κι έξω, ενώ φέρει και επιπλέον τεχνολογία πάνω του. Την ανανέωση την είχε προαναγγείλει η μάρκα με διάφορες teaser εικόνες που είχαν έρθει στη δημοσιότητα κατά καιρούς.

Δείτε ακόμα: Οδηγούμε το νέο Mitsubishi Outlander PHEV

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, τις περισσότερες αλλαγές θα τις εντοπίσετε στην ανασχεδιασμένη μάσκα, όπως και τα φωτιστικά σώματα τα όποια είναι ελαφρώς πιο λεπτά και πιο αιχμηρά, ενώ νέο σχεδιασμό διαθέτουν και οι ζάντες. Προχωρώντας προς τα πίσω εκεί θα δείτε τα όμορφα LED φωτιστικά σώματα και νέο προφυλακτήρα με ενσωματωμένους ανακλαστήρες. Μικρή σπορ πινελιά η όμορφη και ελαφρώς μεγαλύτερη αεροτομή.

Αρκετή δουλειά όμως έπεσε και στην καμπίνα του ιαπωνικού SUV, όπου σύμφωνα με τον κατασκευαστή έχει γίνει χρήση ποιοτικών και ως επί τω πλείστων μαλακών υλικών. Στο κέντρο του ταμπλό έχει τοποθετηθεί μια οθόνη αφής 8 ιντσών, του νέου συστήματος πολυμέσων, το οποίο είναι συμβατό με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto, ενώ ο οδηγός απολαμβάνει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Διαβάστε επίσης: Το Mitsubishi Evo ετοιμάζεται για μεγαλειώδες comeback!

Για τη μεγαλύτερη ευκολία κι άνεση κατά τη διάρκεια της φόρτωσης των αποσκευών, έχει ενσωματωθεί ένας αισθητήρας -που είναι εγκατεστημένος στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, που μόλις αντιληφθεί την κίνηση των ποδιών ανοίγει την πόρτα. Και επειδή η ψηφιακή εποχή και τα smartphone έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, μέσω εφαρμογής υπάρχει η δυνατότητα ο οδηγός να ρυθμίσει το επιθυμητό ύψος ανοίγματος της πίσω πόρτας ή να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει όλες τις πόρτες του αυτοκινήτου από απόσταση.

Σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο, κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός κινητήρας turbodiesel MIVEC χωρητικότητας 2.4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 181 ίππους και 430 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς (υπάρχει το γνωστό σύστημα τετρακίνησης Super-Select 4WD-II) μέσω του αυτόματου 8τάχυτου κιβωτίου, ενώ για την ενίσχυση της ενεργητικής ασφάλειας υπάρχει διαθέσιμο το Lane Change Assist καθώς και το Rear Cross Traffic Alert.

Get it on Google Play Download on the App Store