Αυτό είναι το νέο Honda Integra!

Η Honda παρουσίασε πριν μερικές ώρες το νέο Integra για την αγορά της Κίνας, ως ένα 4θύρο sedan μοντέλο, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές των προηγούμενων ημερών.

Παρατηρώντας το, το νέο Honda Integra φαίνεται πως διατηρεί στενούς δεσμούς με το Civic με το sedan αμάξωμα, αλλά με επανασχεδιασμένο τo εμπρός και πίσω μέρος του αμαξώματος και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Honda στη Guagzhou. Το Integra θα έχει το ίδιο πάτωμα με το Civic, καθώς επίσης και το ίδιο εσωτερικό. Οι διαφορές ανάμεσα στα δυο μοντέλα εντοπίζονται στα πιο λεπτά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED Matrix, τα οποία επεκτείνονται όμορφα μέχρι και τη γρίλια της μάσκας, ενώ διαφορετικού σχεδιασμού είναι κι ο εμπρός προφυλακτήρας, ο οποίος έχει λιγότερες πλαστικές ενθέσεις γύρω από τις εισαγωγές αέρα. Στο οπίσθιο μέρος του αυτοκινήτου ξεχωρίζουν τα σχήματος L φωτιστικά σώματα, ενώ ο προφυλακτήρας «φιλοξενεί» το διαχύτη, από τον οποίο ξεπροβάλλουν οι απολήξεις του συστήματος εξαγωγής.

Σε επίπεδο διαστάσεων τώρα, το νέο Honda Integra είναι ελαφρώς πιο μακρύ από το Civic, με το μήκος να αγγίζει τα 4.689 χλστ., το πλάτος τα 1.802 χλστ., και είναι 1.415 χλστ. ψηλό! Νέες είναι οι ζάντες του Integra με τη διάστασή τους να φτάνει έως τις 18 ίντσες, ενώ στη διαθέσιμη χρωματική παλέτα έχουν προστεθεί νέα χρώματα. Η ιαπωνική εταιρεία δεν έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες του εσωτερικού, αλλά γνωρίζοντας πως θα είναι το ίδιο με του Civic, θα υπάρχει μια οθόνη 10,2 ιντσών για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και μια 9 ιντσών για το infotainment. Σε ότι έχει να κάνει με τους κινητήρες η Honda δηλώνει πως το νέο Integra θα έχει καλές επιδόσεις. Προς το παρόν δεν έχουμε λεπτομέρειες για την κινητήρια γκάμα, ωστόσο σίγουρη θεωρείται η τοποθέτηση του 1.5 λτ. VTEC turbo κινητήρα με των 182 ίππων με τη ροπή των 240 Nm, με τη δύναμη να περνάει στον εμπρόσθιο άξονα μέσω ενός 6τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου.

Get it on Google Play Download on the App Store