BMW Σειρά 4 Dark Edition μόνο για τους Άραβες

Οι «σκοτεινές» εκδόσεις είναι της μόδας τον τελευταίο καιρό. Είδαμε την Mercedes-AMG GT και το πακέτο Night Edition, μετά ήρθε το RAM Heavy Duty επίσης Night Edition και τώρα, η σειρά της Σειράς 4 να ντυθεί στα μαύρα.

Η BMW παρουσίασε την 430i Dark Edition στο ξενοδοχείο Ritz, στο Ντουμπάι, σε μία εκδήλωση γεμάτη χλιδή. Η τοποθεσία της πρεμιέρας δεν είναι τυχαία, καθότι η κατάμαυρη 4άρα απευθύνεται αποκλειστικά στην αγορά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Το αυτοκίνητο φοράει το M Package, μαζί με το M Carbon Package (καλύμματα καθρεπτών, στοιχεία στον εμπρός προφυλακτήρα, διαχύτης και spoiler) και τα στοιχεία Individual Shadowline (φιμέ φανάρια και μάσκα). Όλως περιέργως, οι 19άρες ζάντες δεν είναι βαμμένες σε μαύρο χρώμα, ενώ και οι δαγκάνες των φρένων είναι κόκκινες.

Διαβάστε επίσης: Κούκλα BMW M3 E46 σε γαλάζιο Laguna Seca

Στο εσωτερικό συναντάμε επενδύσεις από δέρμα Vernasca Cognac, premium ηχοσύστημα της Harman Kordon, και τιμόνι-καθίσματα-ζώνες ασφαλείας M Sport.

Δείτε ακόμα: Πώς σας φαίνεται η BMW M4 με νορμάλ «νεφρά»;

Την κίνηση της 430i Dark Edition αναλαμβάνει ο 2λιτρος TwinPower των 258 ίππων και 400 Nm ροπής, σε συνεργασία με το 8άρι αυτόματο κιβώτιο. Η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, επιταχύνοντας το βαυαρικού κουπέ στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 5,8 δλ. και σταματώντας στα 250 χλμ./ώρα, παραδοσιακά ελέω ηλεκτρονικού περιοριστή.

 

Get it on Google Play Download on the App Store