«Κεραυνός» η νέα BMW Σειρά 8 Golden Thunder

H BMW παρουσιάζει την πιο ξεχωριστή εκδοχή -πλην M8- της 8άρας, με το βροντερό όνομα «Golden Thunder» και εμφάνιση που κεραυνοβολεί.

Η προφανής διαφοροποίηση της Golden Thunder από τις υπόλοιπες 8άρες, εντοπίζεται φυσικά στο εμφανισιακό δέσιμο με το χρυσό χρώμα. Οι ζάντες, τα καλύμματα των καθρεπτών, τα μαρσπιέ, τα χαμηλά κομμάτια στους προφυλακτήρες και το spoiler, είναι βαμμένα σε χρυσαφί απόχρωση. Οι τροχοί των 20 ιντσών και το body kit, που αποτελείται από αεροδυναμικές προσθήκες στον εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και την προαναφερθείσα αεροτομή προέρχονται από τα ράφια του M Performance.

Δείτε ακόμα: BMW M8 823HP κάνει το 0-100 σε 2,6 δλ.! (+video)

Τα μόνα χρώματα που προσφέρονται για το αμάξωμα είναι το εξής ένα: μαύρο! Αλλά σε φινίρισμα Sapphire Black ή Frozen Black.

Στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις Merino και ραφές χρυσαφί χρώματος, ενώ το ίδιο μοτίβο συνεχίζεται στα σημεία όπου κανονικά τοποθετούνται επενδύσεις carbon. Τα ανάλογα σήματα δεν θα μπορούσαν να λείπουν, με highlight αυτά που είναι ραμμένα στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων. Στάνταρ και το ηχοσύστημα υπερ-υψηλής απόδοσης Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Διαβάστε επίσης: Ακόμα πιο ακαταμάχητη η νέα BMW M5

Κάτω από το καπό συναντάμε όλη την γκάμα κινητήρων, από την 840i έως την M850i xDrive, ενώ οι επιλογές δεν περιορίζονται μόνο σε έναν τύπο αμαξώματος. Τόσο η Coupe, όσο οι Cnvertible και Gran Coupe διατίθενται με την χρυσή περιποίηση της BMW.

 

Get it on Google Play Download on the App Store