Νέο Chevrolet Trailblazer 1.2 λτ. και 1.3 λτ. turbo

Ξεχάστε το Chevrolet Trailblazer που θυμάστε με το θηριώδες σε διαστάσεις αμάξωμα και τους βενζινοβόρους κινητήρες των 4.2 λτ. και 6.0 λτ. Το νέο Trailblazer είναι ένα μικρομεσαίο σύγχρονο SUV μήκους 4,4 μ., με μοντέρνο σχεδιασμό και μικρούς turbo κινητήρες.

Δείτε ακόμη: Chevrolet Corvette ZR1 σώθηκε στο πάρα τσακ!

Τοποθετημένο ανάμεσα στο Trax και το Equinox, το νέο Trailblazer είναι παρόμοιο με το ομώνυμο μοντέλο που λανσαρίστηκε πριν από λίγο καιρό στην Κίνα και παρουσιάζει ενδιαφέρουσα εξωτερική εμφάνιση. Βασικά του σχεδιαστικά γνωρίσματα αποτελούν τα λεπτά πάνω φώτα, η διπλή μεγάλη μάσκα, τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά και τα προστατευτικά τμήματα περιμετρικά του αμαξώματος.

Μοντέρνα εικόνα έχει και το εσωτερικό του νέου Chevrolet Trailblazer, όπου κυριαρχούν οι πολλές γωνίες και τριγωνικά σχήματα, προσδίδοντας μια συνολικά σπορτίφ αισθητική. Στον εξοπλισμό του υπάρχουν όλα τα σύγχρονα συστήματα ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι η αυτόνομη πέδηση, η αυτόματη λειτουργία των μεγάλων φώτων, το προσαρμοζόμενο cruise control, η προειδοποίηση ακούσιας αλλαγής κατεύθυνσης κ.α.

Δείτε ακόμη: Φθηνότερη από Honda Civic η Chevrolet Camaro!

Για την κίνησή του θα υπάρχουν δύο turbo μηχανικά σύνολα 1.2 λτ. και 1.3 λτ., ισχύος έως 155 ίππων (δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες), συνδυασμένα με κιβώτια ταχυτήτων CVT ή με αυτόματο 9 σχέσεων (το 1.3 λτ.). Επίσης, θα διατίθεται και με επιλεκτική κίνηση σε όλους τους τροχούς, όπου ο οδηγός θα είναι σε θέση να ενεργοποιεί το σύστημα AWD σε συνθήκες εκτός δρόμου ή σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ή να το απενεργοποιεί όταν δεν χρειάζεται, για μείωση της κατανάλωσης καυσίμου. Στο Trailblazer με κίνηση εμπρός περιλαμβάνονται τρία προφίλ οδήγησης: Normal, Snow και Sport.

Το νέο Chevrolet Trailblazer θα λανσαριστεί στις Η.Π.Α την άνοιξη του 2020, με τιμή εκκίνησης κάτω από 20.000 δολάρια (18.170 ευρώ).

Δείτε ακόμη: Ποια χώρα αύξησε το όριο ταχύτητας;

Get it on Google Play Download on the App Store