Το νέο Chevrolet Silverado ρυμουλκεί 16 τόνους!

H Chevrolet ανανέωσε το μεγάλο pickup μοντέλο της Silverado, το οποίο παρουσιάζεται με διάφορες αναβαθμίσεις και σε νέες ειδικές εκδόσεις. Μία από τις αναβαθμίσεις είναι η αύξηση της ελκτικής ικανότητας κατά 500 λίβρες (227 κιλά), που σημαίνει ότι τώρα μπορεί να ρυμουλκήσει τρέιλερ με φορτίο έως 36.000 λίβρες (16.329 κιλά). Δηλαδή ακόμα και πολύ βαριά οχήματα, όπως είναι μπουλντόζες. Παράλληλα, τη ρυμούλκηση διευκολύνουν πολύ οι 15 προβολές από τις κάμερες, που εμφανίζονται στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το ισχυρότερο αγροτικό στην Ελλάδα;

Το μοντέλο με την κορυφαία αυτή επίδοση δεν είναι ένα απλό pickup όπως αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους μας, αλλά ένα μεγαθήριο μήκους 6.756 χλστ. και πλάτους 2.456 χλστ. Πρόκειται για το Silverado 3500 HD Work Truck, Regular Cab με διπλούς τροχούς στον πίσω άξονα, εξοπλισμένο με τον 6.6 λτ. κινητήρα Duramax diesel, με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων Allison και το Max Tow Package. Ο μεγάλος V8 πετρελαιοκινητήρας αποδίδει 445 ίππους και η ροπή του φτάνει τα 1.234 Nm!

Την γκάμα του αναβαθμισμένου Chevrolet Silverado συμπληρώνουν τέσσερις ειδικές εκδόσεις. Η Carhartt Special Edition διαθέτει επένδυση δαπέδου παντός καιρού με το σήμα Carhartt, μαζί με αποκλειστικές δερμάτινες επενδύσεις καθισμάτων Jet Black και Carhartt Brown με διάτρητες επιφάνειες, μοναδικές ραφές και κεντημένα τα λογότυπα Carhartt στα προσκέφαλα. Εξωτερικά, ξεχωρίζει από το αποκλειστικό χρώμα Mosaic Black Metallic με λεπτομέρειες Carhartt και ζάντες 20 ιντσών με ελαστικά παντός εδάφους. Η μάσκα είναι νίκελ, όπως και κάποια διακοσμητικά.

Δείτε ακόμα: Τρία νέα κινεζικά αγροτικά για κάθε ανάγκη

Στη Midnight Edition κυριαρχεί το μαύρο χρώμα παντού, από άκρη σε άκρη του αμαξώματος, συμπεριλαμβανομένων των σκαλοπατιών στα μαρσπιέ, της μάσκας, των προφυλακτήρων και των ζαντών αλουμινίου των 18 ιντσών.

Η Sport Edition διαθέτει προφυλακτήρες και μπάρα της μάσκας στο χρώμα του αμαξώματος (αποκλειστικά σε κόκκινο, λευκό και μπλε), με μαύρες χειρολαβές, σήμα Silverado, ποδιές, καθρέπτες και ζάντες 18 ή 20 ιντσών.

Το Chrome Edition ξεχωρίζει από τις επενδύσεις χρωμίου στον προφυλακτήρα, στη μάσκα, στις χειρολαβές των θυρών, στις ποδιές και στα σκαλοπάτια. Συνδυάζεται με ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών.

Δείτε ακόμα: Ηλεκτρικό pickup από τα «Jumbo» με 1.900 ευρώ

Get it on Google Play Download on the App Store