Χωμάτινα κούριερ με το VW Caddy PanAmericana

Για τους πολεμιστές της καθημερινότητας στους δρόμους, που τρέχουν να προλάβουν τις παραδόσεις και θέλουν μια off road εσάνς, η VW παρουσιάζει την έκδοση PanAmericana του Caddy.

Η περιπετειώδης εκδοχή του γερμανικού βαν ξεχωρίζει από τις απλές χάρις στα πλαστικά προστατευτικά, περιμετρικά των θόλων, τους άβαφους προφυλακτήρες, τις νέες 17άρες ζάντες, τις προστατευτικές ποδιές χρώματος ασημί εμπρός-πίσω, τις ράγες οροφής στην ίδια απόχρωση και τα αυτοκόλλητα με την ονομασία της έκδοσης στο πλάι. Τα φωτιστικά σώματα LED εμπρός-πίσω τέλος, συγκαταλέγονται στο στάνταρ εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό συναντάμε την ίδια εικόνα με τα υπόλοιπα Caddy, δηλαδή ψηφιακό πίνακα οργάνων 10 ιντσών και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων  σε δυο εκτελέσεις, 6,5 ή 10 ιντσών.  Ο οδηγός έχει επίσης στη διάθεσή του ενεργό cruise controlανίχνευση τυφλού σημείου και Trailer Assist, που συνεργάζεται με το ESP και ενισχύει τη σταθερότητα του συρόμενου. Συνολικά, υπάρχουν διαθέσιμα συνολικά 19 επικουρικά συστήματα ασφαλείας, καθιστώντας το νέο Caddy ως το πιο ασφαλές και τεχνολογικά προηγμένο στην ιστορία του μοντέλου.

Την κίνηση του PanAmericana αναλαμβάνουν δυο μοτέρ και ισάριθμα συστήματα μετάδοσης. Από βενζίνη υπάρχει ο 1.5 TSI σε απόδοση 115 ίππων, ενώ από πετρέλαιο ο 2.0 TDI με 100 και 120 ίππων. Αναλόγως κινητήρα τα κιβώτια είναι είτε το 6άρι χειροκίνητο ή το 7άρι DSG, ενώ το σύστημα τετρακίνησης 4Motion προσφέρεται μόνο με μηχανικό κιβώτιο. Το ανώτατο ωφέλιμο φορτίο είναι 679 κιλά ως Cargo και 525 κιλά στην επιβατική εκδοχή, με το ανώτατο όριο ρυμούλκησης να φτάνει τον 1,5 τόνο.

Get it on Google Play Download on the App Store