Όποιος προλάβει στην Ελλάδα το Citroen My Ami Buggy

Η Citroen παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του Ami, το My Ami Buggy, σε περιορισμένη παραγωγή 1.000 μονάδων. Θα μπορεί να παραγγελθεί (με σειρά προτεραιότητας) και στην Ελλάδα, ηλεκτρονικά από τις 10:00 π.μ. της 20ης Ιουνίου 2023, ενώ οι πρώτες παραδόσεις στους πελάτες, θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο.

Ελεύθερο «πνεύμα»

Αυτή η περιορισμένης παραγωγής έκδοση, στηρίζεται στη βασική αρχή της ελευθερίας: χωρίς πόρτες και χωρίς οροφή – για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επαφή των επιβατών με τη φύση. Ωστόσο, για να προστατευτεί από τις καιρικές συνθήκες, έχουν προστεθεί νέα πλαστικά καλύμματα με φερμουάρ. Αυτά έρχονται επιπρόσθετα της αντίστοιχης προστασίας της οροφής, προκειμένου να κλείνει η καμπίνα και να προφυλάσσει τους επιβάτες από τον αέρα, το κρύο ή τη βροχή. Για καθημερινή χρήση, όταν οι φιλοξενούμενοι θέλουν φρέσκο αέρα, απλά αναδιπλώνουν τα καλύμματα προς τα πίσω και στη συνέχεια τα στερεώνουν στις κολόνες των θυρών με κλιπ. Σε περίπτωση που δεν τα χρειάζονται, υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν πλήρως, αλλά να αφαιρεθούν εκτός του οχήματος.

Η υφασμάτινη μαύρη οροφή είναι αδιάβροχη με φερμουάρ, οπότε είναι πρακτική και εύκολη στο χειρισμό. Ακόμα και όταν είναι τυλιγμένη, στηρίζεται σταθερά στο πίσω μέρος του Ami. Τα πλαίσια των θυρών και της οροφής, έχουν διαφοροποιηθεί για να στερεώνονται εκεί τα διάφανα καλύμματα θυρών και το μαλακό ύφασμα της οροφής, ώστε να ενσωματώνονται αρμονικά με το αμάξωμα για τέλεια εμφάνιση και προσεγμένο φινίρισμα. Στο μπροστινό μέρος, το πλαίσιο της οροφής έχει επεκταθεί σχηματίζοντας αλεξήλιο για τους επιβαίνοντες.

Μοναδικά στοιχεία και στο εσωτερικό

Η οθόνη με τις πληροφορίες που αφορούν την κατάσταση της μπαταρίας του My Ami Buggy και την ταχύτητα κίνησης, βρίσκεται ακόμα στην κολόνα του τιμονιού αλλά διαθέτει ένα νέο τοξωτό καπάκι με ρετρό στιλ. Επιπλέον, περιλαμβάνει μια μικρή κίτρινη φορητή τσάντα, που ταιριάζει στο κοίλο σχήμα του κέντρου του τιμονιού. Η πρόσθετη αυτή θήκη αποθήκευσης με φερμουάρ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων. Επιπλέον, το Ultimate Ears Boom, είναι ένα ελαφρύ, αδιάβροχο ηχείο Bluetooth με ισχυρό 360° ήχο, που μπορεί να μεταφερθεί εύκολα οπουδήποτε. Το ηχείο μέσα στο My Ami Buggy, βρίσκει τη θέση του σε μια ειδική θήκη του ταμπλό, πίσω από το τιμόνι.

Get it on Google Play Download on the App Store