«Ακραίες» καταστάσεις με το Dacia Duster Extreme

Η Dacia παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του Duster, ονόματι Extreme Limited Edition, που ξεχωρίζει χάρις στην ανανεωμένη εμφάνιση και τον αναβαθμισμένο εξοπλισμό.

Το παρουσιαστικό του ρουμανικού SUV χαρακτηρίζεται από πορτοκαλί φινίρισμα σε μάσκα, καθρέπτες, ράγες οροφής και γραμματοσειρά στην πόρτα του πορτμπαγκάζ, που δένουν όμορφα με τις μαύρες 17άρες ζάντες. Το εικονιζόμενο Ubran Grey, που είναι και το μοναδικό αποκλειστικά για το Extreme, πλαισιώνεται από άλλα 5 χρώματα: Glacier White, Pearl Black, Comet Grey, Iron Blue και Arizona Orange.

Οι πορτοκαλί λεπτομέρειες συνεχίζονται στο εσωτερικό, μέσω των αεραγωγών, της κεντρικής κονσόλας και τις επενδύσεις των θυρών, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι οι ραφές στα καθίσματα. Δεδομένου ότι η έκδοση Extreme βασίζεται στην πλουσιότερη Prestige, ο εξοπλισμός περιλαμβάνει από αυτόματο διζωνικό κλιματισμό μέχρι σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 8 ιντσών και navigation.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, οι Ρουμάνοι ανακοινώνουν μόνο ότι το Extreme διατηρεί την απόσταση από το έδαφος (214 χλστ.) και τις γωνίες προσέγγισης, ράμπας και διαφυγής του 4WD (30°, 21°και 33-34° αντίστοιχα). Για τους κινητήρες δεν υπάρχει ενημέρωση, όμως από τη στιγμή που τα off road χαρακτηριστικά συνάδουν με του 4WD και το αυτοκίνητο που βλέπουμε φέρει τα ανάλογα σήματα, τότε θα πρέπει να περιμένουμε τον ντίζελ 1.5 dCi των 115 ίππων και τον βενζινοκινητήρα 1.3 TCe των 150 ίππων. Στο εσωτερικό διακρίνουμε το 6άρι αυτόματο, οπότε μάλλον πρόκειται για τη μοναδική επιλογή.

Η διάθεση του Duster Extreme Limited Edition θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022 και, όπως φανερώνει η ονομασία, θα πρόκειται για έκδοση περιορισμένης παραγωγής.

Get it on Google Play Download on the App Store