Αλλαγή σελίδας για το νέο Dacia Sandero

Η Dacia αποκάλυψε τα εντελώς νέα Sandero, Sandero Stepway και Logan, τα οποία στην ολοκαίνουργια, τρίτη γενιά τους ανεβαίνουν πολλά επίπεδα και εντυπωσιάζουν αρχικά με το δυναμικό και κομψό σχεδιασμό τους.

Δείτε ακόμα: Dacia Duster βενζίνη 1.3 TCe ή πετρέλαιο 1.5 Blue dCi;

Κύριο αισθητικό τους γνώρισμα αποτελούν τα LED φώτα με το σχήμα οριζόντιου «Y» που παραπέμπουν σε… Lamborghini! Την πιο μυώδη εικόνα τους ενισχύουν με την σειρά τους τα φουσκώματα στα εμπρός και πίσω φτερά, τα ανάγλυφα πλαϊνά και τα νεύρα στο εμπρός καπό. Επίσης, στο Logan, όπως διακρίνεται από τη μοναδική προς το παρόν φωτογραφία, το τελείωμα στο πίσω μέρος με το έντονα κεκλιμένο παρμπρίζ και το ψηλό καπό παραπέμπουν στα τετράθυρα κουπέ.

Όπως και στο προγενέστερο Sandero, έτσι και στο νέο, το Stepway παρουσιάζει μια πιο περιπετειώδη εμφάνιση. Τον crossover χαρακτήρα του τονίζουν οι ασημί ποδιές στους προφυλακτήρες, τα άβαφτα πλαστικά στους προφυλακτήρες, μαρσπιέ και θόλους των τροχών, οι ράγες οροφής και η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος. Επίσης, στο νέο Sandero το κόψιμο των πίσω παραθύρων θυμίζει το αντίστοιχο του Renault Clio, όμως η χειρολαβές δεν είναι στο πλαίσιο των παραθύρων αλλά στις πόρτες.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Dacia Duster 1.3 TCe 130 hp 4×2

Περισσότερες φωτογραφίες και λεπτομέρειες για τις διαστάσεις και τους κινητήρες δεν ανακοίνωσε η Dacia, στοιχεία που θα γίνουν γνωστά στις 29 Σεπτεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store